CTP anunță investiții de 50 de mil. euro în Timișoara

Dezvoltatorul își va dubla suprafața închiriabilă de spații logistice și industriale din regiunea Transilvania până la finalul anului 2023. Unele dintre spații sunt deja închiriate unor companii din sectoarele logistică și producție.

Planurile actuale privesc, în mod special, extinderea parcului logistic ctPark Timișoara II cu o primă clădire de 32.200 m2 deja închiriată, situată într-o zonă strategică, în apropierea aeroportului Timișoara și a autostrăzii A1.

Clădirea este cross dock, multifuncțională și poate fi adaptată la nevoile specifice ale clienților.

„Dincolo de această dezvoltare a parcurilor logistice ctPark Timișoara I și II, țintim și extinderea în zona centrală a Transilvaniei, mai specific în parcurile din Turda și Sibiu”, a declarat Emilia Țepeș, Business Development Manager for Transylvania CTP.

ctPark Timișoara II se află în apropierea ctPark Timișoara I, primul parc logistic dezvoltat de CTP în partea de vest a țării, cu o suprafață totală închiriată de 10.000 m2. Clădirea va fi construită la un standard „outstanding” BREEAM și va integra toate caracteristicile necesare în vederea certificării. În România, CTP deține peste 1.250.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Citeste si:
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din...
CTP cumpără un proiect din...

Sursa foto: Compania

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri