Skanska România și Bright Spaces au lansat astăzi platforma de vizualizare interactivă 3D, implementată la proiectul Equilibrium, din București. Soluția îi va permite dezvoltatorului să-și prezinte spațiile într-un mod inovator, interactiv și mai adaptat la nevoile actuale ale clienților.

Ce face aplicația

• permite vizualizarea online a tuturor spațiilor disponibile din cele două clădiri Equilibrium în timp real și în realitate virtuală 3D web - de pe orice device, fără să fie nevoie de aplicații suplimentare sau căști VR;
• programează vizite live direct din platformă;
• permite cererea unei oferte personalizate pentru un anumit spațiu;
• oferă detaliile necesare referitoare la clădire sau spațiile de interes dintr-un singur punct central de informare: imagini, videos, tururi virtuale, specificații tehnice, caracteristicile de sustenabilitate și de safety ale clădirilor, și accesibilitatea în clădiri;
• facilitează vizualizarea locației în care se află clădirile, principalele puncte de interes și mijloacele de transport din apropiere.

Inovația Bright Space disponibilă și pentru alți dezvoltatori

„Platforma este implementată în premieră pentru proiectul Equilibrum. Bright Spaces semnează însă parteneriate și cu alți dezvoltatori, vorbim despre un Saas, iar soluția este personalizată pentru fiecare“, a declarat Bogdan Nicoară, Cofondator & CEO Bright Spaces.

Folosirea soluției va contribui nu numai la oferirea unei experiențe digitale complete pentru utilizatori, ci și la crearea unui nou standard în prezentarea virtuală a spațiilor de birouri.

“Acest parteneriat cu Bright Spaces este rezultatul investițiilor în inovare pe care le-am făcut de-a lungul timpului și care s-au concretizat prin proiecte precum Hackathonul. Ne bucurăm că împreună cu Bright Spaces, unul dintre câștigătorii acelui concurs PropTech organizat în 2019, facem un nou pas important. Platforma răspunde nevoilor industriei, mai ales în contextul actual”, a declarat Anne-Marie Diaconu, Leasing & Asset Director Skanska Property Romania.

Equilibrium este cel mai nou proiect de spații de birouri pe care suedezii de la Skanska îl dezvoltă în zona hub-ului de profil din Floreasca - Barbu Văcărescu, în Capitală. Prima clădire este închiriată în proporție de peste 80%. A doua clădire va avea o suprafață închiriabilă de 19.522 metri pătrați, cu un termen de finalizare în ultimul trimestru din 2021.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri