Retailerul pregătește inaugurarea unui magazin care va deservi atât cartierul ISHO din Timișoara cât și locuitorii din vecinătate.

Noul spațiu comercial va ocupa o suprafață de 1.200 mp și va fi amplasat la parterul clădirii Parkside D din proiectul ISHO, având expunere directă la bulevardul Take Ionescu. Noul Mega Image va fi complet funcțional la finalul acestui an.

“Mega Image este un nou partener de anvergură care se alătură proiectului ISHO cu un concept unic pe care ni l-am dorit foarte mult în cartierul pe care îl dezvoltăm. Angajații care vor lucra în clădirile noastre, locuitorii ansamblului ISHO, dar și timișorenii din zona învecinată se vor bucura de noua facilitate. Pentru noi este o prioritate să atragem cei mai buni furnizori pe fiecare domeniu pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru locuitorii ISHO, dar și pentru cei care lucrează aici”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Noul Mega Image se alătură unui mix variat de servicii de calitate selectate de dezvoltatorul ISHO. Serviciile includ deja o brutărie Prospero, o farmacie Helpnet și bănci precum Unicredit sau Raiffeisen Bank.

În același timp, zona pietonală a ansamblului va fi deservită de restaurante moderne, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. ISHO va oferi un centru de conferințe performant, dar și un spațiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school.

De asemenea, în ansamblu a fost construit un spațiu multifuncțional dedicat evenimentelor culturale, sociale, spațiu care va fi dat în curand în folosință.

Clădirea Parkside D, aflată în ultima etapă de finalizare, în care va funcționa noul Mega Image va avea 20 de etaje și va cuprinde 245 de apartamente. Etajele superioare sunt rezervate penthouse-urilor Supreme și vor oferi o priveliște unică asupra orașului. Majoritatea apartamentelor au fost deja contractate, dar există în continuare câteva disponibilități.

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania desfășoară în prezent un amplu proiect de dezvoltare imobiliară, cartierul ISHO. Mulberry Development este cunoscută pentru realizarea a două proiecte de referință în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre în Timișoara, precum și The Office, Cluj-Napoca.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri