Impact Developer & Contractor a semnat două contracte de antrepriză, în valoare de 18.4 mil euro + TVA, cu Electrogrup S.A. pentru construirea a 406 de apartamente în faza a IV-a din Greenfield. Lucrările vor începe în luna ianuarie 2021 și vor fi finalizate în primul trimestru al anului 2022.

Contractele semnate cu Electrogrup, membra E-INFRA, vizează construirea primelor 5 blocuri, cu un total de 406 de apartamente din totalul de 14 blocuri și 1167 apartamente. Valoarea contractelor este de 18.4 mil Euro + TVA, iar valoarea investiției se ridică la 26.6 mil Euro + TVA. Oferta include unități de tip studio, apartamente cu 2 camere și 3 camere, iar locurile de parcare vor fi disponibile atât în subteran cât și suprateran.

Noul Greenfield va beneficia de panouri solare, un sistem de colectare selectivă și gestionare a deșeurilor, dar și iluminat eficient, alături de infrastructură pentru recuperarea şi gestionarea apei uzate.

„Impact Developer&Contractor a semnat contractele de antrepriză pentru primele etape din Noul Greenfield. Am început construcția centrului comunitar Greenfield Plaza și în curând Primăria demarează lucrările pentru Școală și Grădiniță de Stat. Pentru că oferim o gamă completă de facilități, avem toate motivele să extindem Greenfield Băneasa și să dezvoltăm comunitatea, ce însumează la acest moment peste 6.000 de locuitori”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Ofertele de lansare pentru apartamentele din Noul Greenfield, valabile în cadrul Programului de Fidelizare, pornesc de la 68.236 € + TVA pentru unitățile tip studio, 84.161 € + TVA pentru apartamentele cu 2 camere și 109.788 € + TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

În luna noiembrie 2020 a început contrucția Greenfield Plaza. Astfel, conceptul de locuire va deveni mai atractiv prin prisma noilor facilități oferite: un strip mall, un impresionant spațiu de wellness dotat cu sală de sport, SPA-uri, teren de tenis, piscină interioară semiolimpică, piscină exterioară și o clădire proprie de birouri, în imediata apropiere a terminalului de transport public inaugurat în Octombrie 2020.

Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial în Constanța, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024. De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările vor începe în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri