Compania turceasca Plus Development va ridica in nordul Capitalei, un proiect rezidential de 174 de apartamente, amplasat in zona cartierului Pipera, potrivit agentiei Colliers International, promotorul proiectului.

"My Dream Residence" este un ansamblu rezidential ce ocupa 10.000 mp teren, in imediata vecinatate a Scolii Americane. Proiectul va include trei cladiri cu 174 de apartamente. Lucrarile vor fi finalizate in toamna lui 2008, insa Colliers nu a comunicat la cat se ridica valoarea investitiei.

Complexul va dispune atat de garsoniere cat si de apartamente cu cate doua, trei si patru camere, de parcari subterane, supermarket, sala de sport, piscina, loc de joaca pentru copii si teren de tenis. Locuintele vor fi livrate la cheie.

Colliers International este un parteneriat global intre companii care furnizeza consultanta imobiliara, avand aproximativ 250 birouri in 51 de tari, pe sase continente si 9.300 de angajati. In Romania, Colliers International este lider de piata si ofera servicii complete de consultanta imobiliara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
CTP cumpără un proiect din punctul zero al pieței logistice din România
Setari Cookie-uri