Dezvoltatorul imobiliar Skanska a anunțat că va investi 45 de milioane de euro în faza a doua a proiectului de spații de birouri Equilibrium, localizat zona Barbu Văcărescu - Floreasca, din Capitală.

Potrivit unui comunicat al companiei, clădirea de 12 etaje va dispune de o suprafață închiriabilă de aproximativ 19.900 de metri pătrați și de 229 de locuri de parcare supra și subterane. La finalizarea celei de-a doua clădiri suprafața închiriabilă din cadrul complexului va oferi o suprafață închiriabilă de 40.800 de metri pătrați. Dezvoltatorul a anunțat că a doua clădire va include totodată măsuri suplimentare pentru protejarea împotriva virusurilor.

„În ciuda contextului actual, continuăm investițiile în proiectele noastre, în economie și în dezvoltarea sustenabilă a orașului”, a declarat Aurelia Luca, vicepreședinte executiv operațiuni România pentru divizia de dezvoltare comercială a Skanska în CEE.

Construcția pentru Equilibrium 2 este programată să înceapă în februarie 2021, iar finalizarea sa este estimată pentru primul trimestru din 2023. Prima fază a proiectului, Equilibrium 1, a devenit operațională de la 1 noiembrie 2019.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri