Haideți sa visăm puțin împreună astăzi! Fiecare persoană are propriul său loc de vis în care ar dori să trăiască. Cineva vrea să locuiască într-o casă mică, în timp ce cineva vrea să locuiască într-o vilă imensă, altcineva vrea să trăiască undeva în pădure fără ca oamenii să locuiască în apropiere, în timp ce alții ar dori să trăiască într-un oraș aglomerat sau cineva vrea să trăiască în deșert, în timp ce alții vrea să trăiască undeva la tropice.

Toată lumea are un vis pe care vrea să-l îndeplinească cândva în viața lor. În mod similar, visez să cumpăr o casă, am o imaginație sau ar trebui să spunem o imagine a casei mele de vis ca și voi toți bănuiesc. Toți oamenii sunt diferiți și au propriile lor opinii, ambiții și vise. In rândurile de mai jos o sa descriu propria mea casă de vis.

Sunt absolut sigură că nu va fi în Ucraina sau undeva în apropiere. Casa mea de vis va fi situată undeva lângă mare sau chiar ocean, cu o vedere incredibilă. Casa mea de vis nu este una imensă, dar nu mică și cu siguranță va avea minimum 3 etaje și puține clădiri lângă ea. Acesta va fi vopsit în culori deschise, de preferință în alb sau galben strălucitor și va avea o mulțime de plante în interiorul și în exteriorul acestuia. Va fi o mulțime de sticlă în loc de pereți, deci a fost multă lumină în interiorul casei. Va exista, de asemenea, un garaj mare de minimum 5 mașini, pentru că a avea această cantitate de mașini sport este și unul dintre visele mele. Va exista, de asemenea, o piscină mare, cu un bar în curte, așa că voi avea niște petreceri cu cocktailuri de vară la mine acasă.

Această piscină a casei mele de vis nu va avea o formă regulată, va fi forma unei litere M, în primul rând pentru că numele meu începe de la această literă. În al doilea rând, ar fi mult mai confortabil și va avea mai mult spațiu pentru a pune unele lucruri în jurul piscinei ca de exemplu: un bar, ranguri, mese, jocuri, fiecare va putea avea o priveliște diferită si chiar vor avea parte de intimitate, dar si de avea loc cu copiii si de a sta relaxat. Va fi un loc preferat de întâlnire cu prietenii mei seara și am putea petrece mai mult timp vorbind și relaxându-ne după o zi de muncă. În dorința din ce în ce mai mare că tot mai mulți oameni trebuie să devină mai autosuficienți și mai prietenoși cu mediul, casele încep să ia o nouă întorsătură către cei mai ecologici si se orienteaza catre cea mai buna oferta de case din containere.

De exemplu, casele de transport maritim utilizează cutiile de oțel rămase utilizate în transportul de peste mări. Dar acum, în loc să fie spații întunecate pline de obiecte, acestea devin case și locuințe cu o arhitectura foarte frumoasă si impresionantă. Această tendință a început la scurt timp după 2000, după ce mulți oameni au devenit conștienți de numărul tot mai mare de containere rămase abandonate în porturi. Puteți avea casa mult visata cu cea mai buna oferta de case din containere. Acestea sunt vândute la prețuri incredibil de mici, și sunt ideale pentru a crea spații rentabile, cu avantajul suplimentar de a folosi material reciclat și de a elimina deșeurile. Cutia tipică măsoară 20 până la 40 de picioare lungime, 8 picioare lățime și 8 1/2 picioare înălțime. Avantajele utilizării unuia dintre acestea pentru a crea o casă sau un buncăr cu sunt multe. Pentru început, acestea sunt aproape indestructibile și sunt fabricate din oțel Corten, care nu ruginește.

De asemenea, sunt foarte rezistente la mucegai și au o podea din placaj care poate rezerva literalmente tone de greutate. Aceste lucruri sunt menite să mențină siguranța încărcăturii în timpul uraganelor, tornadelor, taifunelor, inundațiilor, fulgerelor și orice altceva Mama Natură decide să arunce. Containerele de transport sunt suficient de ușor de găsit și livrate de pe site acasă. Livrarea se face cu semiremorcă, deci asigurați-vă că locația dvs. este suficient de accesibilă pentru livrarea inițială. Containerele nu costă mai mult de câteva mii de dolari, ceea ce le face incredibil de accesibile. Profitând de popularitatea arhitecturii moderne, aceste tipuri de case ies în evidență daca se află mai ales in peisajul natural. Cu diferite de nuanțe de nisip și murdărie pentru a crea o textură eșalonată pe peretele exterior. Secțiunea de mijloc a casei poate fi unică prin stratul său dublu, unde designerii pot tăia ferestrele lungi pentru a atrage lumina.

Deasupra nivelurilor inferioare se pot construi balcoane pentru a privi dealurile și văile care le înconjoară. Acest tip de case specifice au fost construite pot fi construite pe un deal, permițându-le să aibă o parte din containere ieșind și oferind posibilitatea unui subsol cu ​​ieșire. Containerele sunt suficient de rezistente pentru a putea manipula acest lucru cu ușurință. Casa poate fi unică în două moduri. În primul rând, casa în sine poate îmbrățișa forma cutiei. Nivelul superior poate avea o fereastră de colț, care evidențiază aspectul pătrat, păstrându-l, de asemenea. Dedesubt, se poate crea un spațiu bine luminat, cu mai multe ferestre din podea până în tavan. Toate acestea pot avea o superba vedere către o piscină în forma distinctă a unui container de transport maritim, o modalitate excelentă de a lega designul casei cu recreerea exterioară.

În al doilea rând, chiar lângă casă, se poate construi o zonă de luat masa cu un grătar mare. Acesta este un loc minunat pentru a găzdui petreceri mai mari, păstrându-le în același timp acoperite și oferindu-le spațiu. Zona de relaxare poate fi făcută deasupra unei punți care dă impresia că tocmai a căzut de pe partea deschisă a containerului. Din nou, mobilierul neaparat trebuie sa fie modern și curbat pentru a accentua forma liniară și în cutie a containerelor si așa o sa aveti o casa de lux cu cea mai buna oferta de case din containere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri