Compania elvețiană Visionapartments a semnat acordul de cumpărare a fostului Hotel Ramada Majestic din București, unul dintre hotelurile istorice ale Capitalei.

Cu ajutorul Ernst & Young România și al firmei de avocatură Radu și Asociații, Visionapartments a reușit să finalizeze această tranzacție comercială importantă în București. Suntem foarte entuziasmați de această achiziție. Acest pas reprezintă o etapă crucială în istoria Visionapartments și în planurile noastre de expansiune”, a declarat într-un comunicat remis redacției, Anja Graf, CEO și Președinte al Visionapartments.

Fostul proprietar a fost reprezentat de Țuca Zbârcea & Asociații și Special Properties.

Contactați de wall-street.ro, noii proprietari ai hotelului au confirmat încheierea tranzacției, dar nu au dorit să publice valoarea tranzacției.

Hotelul istoric are 111 camere și 450 mp spațiu pentru evenimente, format din 6 săli de meeting, care pot acomoda până la 300 de invitați. Pe lângă acestea, hotelul mai oferă și o sală de sport, o zonă de spa cu piscină încălzită, un jacuzzi, precum și un bar, un restaurant și un centru de afaceri. Hotelul a fost construit în 1920 și este situat în inima Bucureștiului, pe Calea Victoriei.

Visionapartments este specializată în închirierea de apartamente elegante, mobilate și cu servicii incluse, din întreaga lume. Înființată în Elveția în 1999, compania a crescut rapid de la un start-up la lider pe piața elvețiană, cu prezență internațională. Astăzi, Visionapartments oferă soluții personalizate de locuire temporară în peste 850 de locații business din întreaga lume.

Sursa foto: Visionapartments

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri