Falcon Corporation, subsidiara pentru Europa a companiei de investitii Falcon Group LLC din Miami, va dezvolta in Romania, in partea de nord-est a localitatii Snagov, complexul rezidential "Arigato" ce va include pentru inceput patru vile de lux, pretul fiecareia pornind de la un milion euro.

Potrivit lui Eugen Chiracu, directorul executiv al Falcon Corporation, in apropierea Snagovului vor fi construite in doi ani de zile circa 15 astfel de locuinte in stil japonez cu 80% suprafete vitrate, iar costurile aferente investitiei ajung la zece milioane de euro. Lucrarile pentru patru din cele 15 vile vor incepe in luna mai a acestui an si vor fi finalizate la jumatatea lunii decembrie.

"Locuinta are o suprafata construita de aproximativ 350 de metri patrati si o curte de 1.000 de metri patrati. Incercam sa cream astfel mult mai mult decat un alt complex rezidential, iar gratie arhitectilor vizionari cu care lucram si cu care avem un contract in exclusivitate pe zece ani pentru acest proiect de locuinte, am creat o casa care va revolutiona piata dezvoltarilor imobiliare", a declarat potrivit NewsIn, reprezentantul companiei Falcon Corporation in Romania.

Agentul proiectului, compania DTZ sustine ca proiectul de case Arigato se adreseaza exclusiv segmentului de lux al populatiei, iar pretul unei proprietati este determinat in principal de factori precum locatie, gradul de unicitate / raritate, suprafata terenului si constructiei si cererea existenta pentru acel tip de proprietate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri