Licitatia pentru finalizarea lucrarii din bulevardul Dacia a fost castigata in urma cu doi ani de Petromservice SA, pentru patru milioane euro. Executarea lucrarilor a fost achitata prin cedarea catre Petromservice a fostului sediu pe care Posta Romana il avea in Splaiul Unirii, evaluat la 3,5 milioane euro, informeaza NewsIn.

Compania de servicii postale a mai platit trei milioane dolari pentru achizitionarea in luna decembrie 2001, a structurii de rezistenta a cladirii din bulevardul Dacia, structura care apartinuse firmei A&A Development si Federatiei Comunitatii Evreiesti din Romania. Posta Romana a adaugat inca un etaj cladirii pe care a cumparat-o in faza de supra-structura, iar restul cheltuielilor pana la zece milioane euro au fost destinate amenajarilor.

Noul sediu central al Postei Romane e dezvoltat pe o structura cu parter, mezanin, zece etaje si doua subsoluri si va gazdui si Directia Regionala de Posta Bucuresti, institutie care va parasi sediul din strada Matei Milo.

Posta Romana e organizata in zece directii regionale cu patru sucursale specializate: Directia de Posta Rapida, Fabrica de Timbre, Casa de Expeditii, Directia Servicii Financiare, precum si Muzeul National Filatelica. Institutia are 34.000 de angajati si peste 7.100 de oficii in tara, din care 1.100 informatizate.