Cu toții simțim cum vara este tot mai aproape și, pe lângă planurile de vacanță, ne pregătim și cu toate accesoriile de care avem nevoie pentru a face față căldurii. Dacă din punctul de vedere al garderobei suntem mereu puși la punct, nu am putea spune același lucru despre bucătărie sau sufragerie.

O casă echipată corespunzător pentru zilele caniculare te va ajuta să economisești timp, energie și, de ce să nu fim sinceri, nervi. Așadar, sfatul nostru este să începi de acum să aranjezi și să cumperi tot ce ai nevoie, mai ales că noi ți-am scris deja lista cu aparatele obligatorii pe perioada verii.

Ai nevoie de un pic de aer…

Sau mai bine spus, ai nevoie de un pic de aer conditionat. Când zilele vor deveni din ce în ce mai calde, toată lumea va căuta aerul condiționat. Astăzi, din fericire, ai o mulțime de variante din care poți alege, care nu ocupă foarte mult loc și care au și capacitatea de a răci cât mai repede încăperea. Chiar și așa, înainte de a decide care este modelul preferat, gândește-te la suprafața camerei unde va fi instalat și cere sfatul unui specialist astfel încât să iei produsul potrivit pentru spațiul tău. De asemenea, acum ai posibilitatea să îți achiziționezi un aparat de aer condiționat mobil pe care îl poți lua cu tine oriunde.

O înghețată rece și aromată

Un alt aparat care nu trebuie să lipsească din casa ta odată cu venirea verii este unul de făcut înghețată. Nimic nu se compară cu gustul aromat al preparatului minune, mai ales când o vei prepara cu fructele favorite. De asemenea, vei găsi pe piață aparate care fac atât înghețată, cât și iaurt sau sorbet, așadar vei avea o multitudine de opțiuni pentru un desert răcoros în zilele toride.

Haine călcate fără efort

Poate una dintre cele mai neplăcute activități pe care trebuie să le facem pe parcursul verii este călcatul hainelor. Când temperaturile depășesc 30 de grade, ultimul lucru pe care îți dorești să-l faci este să stai să calci timp de zeci de minute teancuri cu îmbrăcăminte pentru birou. Așadar, sfatul nostru este să investești într-un fier de călcat vertical, acesta fiind foarte ușor de folosit și mult mai practic. De asemenea, nefiind necesar să instalezi o masă de călcat, poți să-ți aloci seară de seară câte cinci minute pentru a netezi hainele ce îți sunt necesare la serviciu.

Și de un pahar cu apă și gheață

Indiferent că vrei să bei un pahar de apă minerală, un frappe sau un ceai, câteva cuburi de gheață vor face minuni. Nu îți face griji în privința spațiului pentru că există modele destul de mici care să nu te încurce. Dacă nu vrei să investești într-un astfel de aparat, atunci nu uita să umpli cu apă tăvițele speciale pentru congelator.

În plus, pe lângă cele enumerate mai sus, ar mai trebui să te gândești să investești într-un purificator de aer pe care să-l amplasezi în sufragerie sau, dacă ai copii, în camera celor mici. Acesta are rolul de a reține praful, firele de păr de la animale, acarienii, virusurile, dar și bacteriile. De asemenea, un astfel de purificator este foarte potrivit pentru persoanele alergice, filtrând foarte bine polenul și sporii de mucegai.

Sursă foto: Shutterstock

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri