Telemobil anunta mutarea sediului central in cadrul complexului de birouri S Park, in baza unui contract de inchiriere semnat pe 7 ani. "Dupa sase ani in Balotesti, suntem bucurosi sa ne mutam sediul principal intr-o zona centrala si accesibila si in acelasi timp parte a unei importante comunitati de afaceri din Bucuresti a declarat Piermario Di Pietro, CEO Telemobil.

Balotesti apartinand departamentelor: financiar, marketing, resurse umane, administrativ, corporate affairs, juridic, dezvoltare si vanzari va fi relocat in noua cladire de birouri cel mai tarziu pana la mijlocul lunii mai, pe cand centrala si echipa tehnica vor ramane in sediul actual.

Acest proces a fost planificat in doua etape. Intr-o prima faza, Telemobil si-a mutat cel mai mare departament, Operatiuni, in Sema Park urmand ca mutarea sediului central sa incheie acest proces de relocare din Balotesti in Bucuresti.

Aceasta decizie de relocare are la baza mai multe motive, precum distanta de oras, de institutiile administrative si de partenerii nostri de afaceri si conditiile de trafic din ce in ce mai dificile.a spus Piermario Di Pietro. In plus aceasta mutare subliniaza angajamentul nostru de a continua sa ne dezvoltam si este parte integranta a unui plan strategic de a oferi un serviciu de asistenta pentru clienti mai bun, de a intensifica profilul nostru comercial si de a creste prezenta Zapp in industria de telecomunicatii. a adaugat Di Pietro.

Noul spatiu din S Park se va intinde pe o suprafata de 2,000 mp si va gazdui in jur de 125 de persoane. Pe langa o suprafata mai mare alocata per angajat, de peste 15 mp/persoana, precum si un acces mai rapid si facil catre oras, angajatii Telemobil vor avea la dispozitie in interiorul complexului o cafeteria, servicii bancare precum si alte facilitati viitoare.Telemobil are peste 750 de angajati, mai mult de 75% dintre ei fiind localizati in cele doua sedii din Bucuresti si Ilfov, respectiv Sema Park si Balotesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri