Programul de dezvoltare al firmei prevede extinderea teritoriala cu 20 de birouri in primii trei ani de la infiintare, din care cinci pana la sfarsitul acestui an, si castigarea unei pozitii cat mai bune pe piata imobiliara din Romania.

Reprezentantii Coldwell Banker sustin ca pe piata romaneasca de real estate mai este suficient loc pentru companiile de brokeraj. "Putem sa lansam programe noi fara a intra in concurenta directa cu ceilalti jucatori ai pietei", a mai spus Valentin Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania intentioneaza sa intre pana anul viitor in topul primelor cinci companii de profil, iar in urmatorii trei ani sa devina lider de piata.

Coldwell Banker Affiliates of Romania, unul dintre cele mai cunoscute branduri in industria de imobiliare din SUA si-a inceput activitatea pe piata romaneasca anul acesta. Cu o istorie de 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera peste 30 de tari cu 3.800 de birouri si 123.700 de brokeri.

Mai multe detalii cititi in editia de maine a Wall-Street.