Dezvoltatorul City Garden a anunțat că investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidențial de lux în Pipera, care va fi dezvoltat în două faze, prima fază urmând să fie finalizată anul acesta, iar cea de a doua spre sfârșitul anului 2022, se arată într-un comunicat remis redacției.

Poziționat în spatele Școlii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium precum lift interior, alături de facilități exclusive pentru rezidenți, printre care piscină și club de fitness.

Proiectul vine cu unele dintre cele mai mari vile de pe piață, cu un regim de înălțime de P+2E și suprafețe construite între 353 și 442 mp, vilele complexului oferind 6-7 camere spațioase, inteligent compartimentate, pentru a acomoda nevoile unor familii lărgite, ale familiilor care au bone interne sau a celor care doresc un birou de acasă. În funcție de preferințe, cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

„Conceptul Bonton Luxury Villas este acela al unui ansamblu rezidențial dedicat familiei extinse (...). Proiectul beneficiază de o locație excelentă, la 200m de Școala Americană și cele 900ha din Pădurea Băneasa, care oferă posibilități multiple de petrecere a timpului liber, în natură. (...) Bonton Luxury Villas este preferat de expați și antreprenori dar și de investitorii atrași de preț, care le asigură un yield în jur de 8%”, a declarat, în comunicatul citat, Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

În interiorul complexului va fi disponibil un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde rezidenții se pot relaxa în timpul zilei.

În faza de pre-vânzări în care se află proiectul în acest moment, prețul unei vile pornește de la 369.000 euro (+TVA) ceea ce înseamnă un preț pe mp construit de 1.045 euro + TVA.

Pentru a afla mai multe detalii despre piața imobiliară și cea a construcțiilor, te așteptăm marți, 8 iunie, la conferința ReConstruct 2021, care se desfășoară online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Participarea este gratuită!

Înscrie-te și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public, poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Sursa foto: City Garden

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri