Suprafata construita a primului centru comercial din Romania, dupa extensie, va fi de aproape 100.000 metri patrati, valoarea investitiei ridicandu-se la 20 de milioane de euro
Proiectul de extindere a Bucuresti Mall a constat in constructia a 9,000 de metri patrati suprafata inchiriabila, precum si a unei parcari pe mai multe niveluri, cu o capacitate de 800 de locuri. Suprafata construita a primului centru comercial din Romania, dupa extensie, va fi de aproape 100.000 metri patrati, valoarea investitiei ridicandu-se la 20 de milioane de euro.

Odata cu proiectul de extindere, retaileri locali si internationali vor deschide magazine noi. Astfel, 45 de branduri autohtone si internationale vor fi prezente in Bucuresti Mall, printre care Debenhams, Esprit, Promod, Parfois, Nine West, Springfield, Ziggo, Opticris, Nara Camicie, Swarovsky, Cellini Time, Accessorize, Timberland/Nautica, Tommy Hilfiger, Lacoste, Gant, Optiplaza, Lazzaro Argento, Oxette, Stefanel, Levis, Kenvelo, D&G Monte Napoleone, Time Out, Bata, Koton, Oltre si Starbucks.

In plus, vizitatorii vor avea la dispozitie 650 de locuri de parcare in exterior si 420 in parcarea subterana. Capacitatea parcarii dupa extensie s-a marit cu aproximativ 40%.

Partea extinsa a Bucuresti Mall a fost inchiriata in intregime, imediat dupa lansarea oficiala a proiectului, in 2006. Situat in inima Bucurestiului, Bucuresti Mall atrage anual peste 13 milioane de vizitatori, oferind o mare varietate de magazine, iar o data cu deschiderea partii extinse isi va intari pozitia ca prima destinatie de shopping si relaxare.

Bucuresti Mall s-a deschis in 1999, fiind primul centru comercial din Romania, cu o investitie de 35 de milioane de euro. Astazi, Bucuresti Mall ofera o larga varietate de magazine cu renume international si national, restaurante, bowling, cazinou electronic, cinema, cafenele.

In anul 2004, Anchor Grup a deschis in Bucuresti cel de-al doilea centru comercial, Plaza Romania, cu o suprafata inchiriabila de peste 41,000 de metri patrati. Plaza Romania a fost inchiriata in intregime inainte de deschidere si a reusit sa aduca unele dintre cele mai importante branduri internationale.

In anul 2006, Anchor Grup a dezvoltat primul proiect de cladire de birouri clasa A din vestl capitalei, langa centrul comercial Plaza Romania. Anchor Plaza are o suprafata inchiriabila de peste 25,000 de metri patrati si gazduieste o serie de companii internationale, cum ar fi Credit Europe Bank, Credit Europe Leasing IFN SA, Carrefour, Romtelecom, Adobe Systems, Kanal D, clinica Polisano si restaurantul Uptown.

Tot in 2006, Anchor Grup si-a extins activitatea in domeniul dezvoltarii de ansambluri rezidentiale. Primul proiect al companiei este InCity Residences, situat langa centrul comercial Bucuresti Mall. InCity Residences va oferi 500 de apartamente, cu cele mai moderne dotari.

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, are un volum de investitii de 135 de milioane de euro in Bucuresti. In plus, Anchor Grup are in stadiu de constructie o serie de proiecte cu un volum de investitii de 105 de milioane de euro, proiecte ce se vor finaliza in termen de doi ani.

In anul 2007, Anchor Grup va continua investitiile in domeniul imobiliar, prin constructia a doua cladiri de birouri in Bucuresti, situate in apropierea centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania. De asemenea, compania a cumparat aproximativ un milion de metri patrati de teren in Bucuresti si in vecinatatea Bucurestiului, unde va dezvolta cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale ce vor include si spatii comerciale si de retail.

Compania Anchor Grup este specializata in dezvoltarea si managementul de proiecte imobiliare, avand 10 ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania. Compania a dezvoltat centre comerciale, cladiri de birouri si ansambluri rezidentiale. Anchor Grup este parte a Grupului Fiba, ce activeaza in domeniile financiar, retail, imobiliar. Astazi, Fiba Holding detine 43 de companii in 10 tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri