Vestul capitalei este cea mai activa zona in ceea ce priveste dezvoltarile industriale, datorita infrastructurii din aceasta parte a orasului care reprezinta un criteriu important pentru un investitor, pe langa pret si locatie, a declarat reprezentantul companiei DTZ Echinox, Ionut Ciocan.

La sfarsitul acestui an vor fi livrati 300.000 metri patrati de spatii moderne de depozitare in Bucuresti, iar alte proiecte logistice urmeaza sa se dezvolte in vest, precum Chitila Logistic Park si Bucharest Distribution Park, a precizat Ciocan. in aceasta parte a capitalei se dezvolta in principal sectorul logistic, dar si alte servicii conexe cum ar fi platformele de parcare pentru tiruri si spatiile de birouri la mezanin.

Reprezentantii DTZ Echinox mai spun ca zona de vest (autostrada) este cautata datorita prezentei acestor parcuri, dar si a deschiderii catre rutele nationale si internationale de distributie. Cererea este in continuare ridicata, iar gradul de neocupare a spatiilor industriale este foarte scazut in acest moment. "Se observa in schimb o echilibrare a raportului cerere-oferta, pe masura ce sunt livrate spatii noi", au precitat potrivit NewsIn, analistii DTZ Echinox.

DTZ este o companie internationala de servicii si consultanta imobiliara cu o retea de circa 200 de birouri in 163 de orase. DTZ Echinox este din noiembrie 2002 reprezentanta locala in Romania a companiei internationale imobiliare DTZ.