SudRezidential anunță începerea fazei a doua a Metalurgiei Park Residence, în care vor fi livrate încă 5.000 de apartamente, o nouă zonă comercială, o școală și o grădiniță.

Cel mai mare și ambițios proiect rezidențial din Romania trece la o nouă etapa de dezvoltare și maturitate prin începerea lucrărilor la cea de a II - a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitală.

De la momentul inițierii sale în anul 2016, peste 5.000 de apartamente au fost finalizate și livrate către cumpărători iar anul 2021 aduce vești foarte bune pentru cei care sunt în căutarea unei locuinței noi și moderne și pentru cei care nu au mai putut achiziționa un imobil în prima etapa de dezvoltare.

Faza a II – a se va desfășura pe o suprafață de 20 de hectare de teren și este estimat un număr suplimentar de 5.000 noi unități locative din cele mai diverse, deoarece mai mulți investitori au achiziționat terenul, iar lucrările de construire vor începe în această vară. Nume deja consacrate în prima faza a acestui mega proiect, precum: Viva Residence, Brown Residence, Galaxy Residence, Galaxy Plus Residence, Venus Residence, Top House Residence, Primera Residence, Athos Residence au inițiat demersurile pentru începerea lucrărilor de edificare.

Alți noi investitori de anvergură și-au anunțat prezența și vor investi sume considerabile pentru edificarea atât a imobilelor de locuințe, cât și a unor zone generoase de retail, scoli, grădinițe, zone comerciale, parcuri, zone de agrement și wellness, acestea fiind doar o mică parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului.

Astfel, la capitolul noutăți, Kaufland Romania va crea o zona foarte importantă de retail pe o suprafață de 2.5 hectare de teren, învecinată cu Lild Romania, în care vor exista mai multe zone de shopping pentru a crea o adevărată esplanadă comercială. Lotus Residence, Studio Plus Residence și Austrian Home Concept, un fond internațional de investiții, sunt noi proiecte menite să sporească diversitatea și atractivitatea pentru noii locuitori din Metalurgiei Park Residence.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi, parcurile de proximitate, fiind proiectate inclusiv o scoală și o grădiniță pentru locuitorii din această zonă.

Metalurgiei Park Residence este, la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidențiale din Romania, valoarea cumulată a investițiilor dezvoltatorilor imobiliari depășind suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de înălțime, cuprins între P+8 si maxim P+12 etaje, iar parcările oferite vor fi atât supraterane cât si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

În curând, pe măsură ce proiectele vor fi autorizate, vom face publice detaliile tehnice, tipurile de apartamente, preturile de vânzare și toate informațiile necesare pentru achiziția unui imobil în cadrul proiectului rezidențial.

Sursa foto: SudRezidential

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri