Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, dezvăluie un nou ansamblu exclusivist pe care îl va dezvolta în București, valoarea proiectului fiind de 15 milioane de euro și este situat în inima zonei de business din nordul Capitalei.

Nordis View reprezintă un ansamblu rezidențial premium și este al doilea proiect exclusivist pregătit de Nordis Group în București, după Nordis Primăverii Boutique. Nordis View are o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și va fi compus din 51 de apartamente rezidențiale, sală de fitness, spații comerciale, locuri de parcare și boxe. Ansamblul beneficiază de împrejurimi moderne și curate, fiind amplasat într-o zonă cu toată infrastructura nouă, recent refăcută.

Nordis View este situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de intersecția cu Barbu Văcărescu, la doar 10 minute de mers pe jos față de Promenada Mall și la 12 minute de stația de metrou Aurel Vlaicu. Construcția ansamblului a început, termenul de finalizare fiind decembrie 2022. Rezidenții vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant și sală de fitness.

„Esența tuturor proiectelor noastre este să le oferim clienților servicii la cel mai înalt nivel, pentru toate nevoile și cerințele. Prin acest proiect continuăm strategia noastră de a aduce și pe piața din București imobile exclusiviste, cu arhitectură deosebită”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Citeste si:
Nordis a vândut apartamente de 53 de milioane de euro de la...
Nordis a vândut apartamente...

Recent, compania a anunțat și extinderea proiectului Nordis Mamaia, investițiile ajungând la 200 de milioane de euro, într-un proiect imobiliar mixt, de tip de hotelier și rezidențial, model de business în care Nordis investește deja de ceva timp și care a generat încasări de zeci de milioane de euro, chiar și în pandemie.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansamblurilor hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nobileo - agenție imobiliară, Nordis Travel și Nordis Property Management.

Sursa foto: Nordis Group

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri