Cefin investeste 70 mil. euro in doua proiecte rezidentiale, pana in 2009

Grupul italian Cefin Holding va investi pana in 2009 aproape 70 milioane euro in doua proiecte rezidentiale de peste 200 de apartamente fiecare, situate in Arad si Timisoara, a spus presedintele executiv al Cefin Holding, Stefano Albarosa.

Presedintele Cefin a precizat pentru NewsIn ca divizia de Real Estate a grupului Cefin va investi 37 milioane de euro pentru un complex rezidential cu 200-300 de apartamente in Arad si alte 31 de milioane de euro pentru un ansamblu cu dimensiuni asemanatoare in Timisoara. El a mai spus ca investitia din Arad este mai mare deoarece complexul va fi amplasat "mai spre centru orasului" si se adreseaza catre populatia cu venituri mai mari, iar cel din Timisoara este destinat clasei medii.

Oficialul Cefin sustine ca Holdingul a cumparat, deja, terenurile, iar proiectul este in faza de dezvoltare si de conceptie. Albarosa a mai adaugat ca in conditiile in care cele doua proiecte vor trece de autorizari in toamna, lucrarile vor urma sa inceapa in primul trimestru din anul 2008 si ar trebui sa fie finalizate intr-un an si jumatate, adica in vara lui 2009.

Cefin Holding mai deruleaza in prezent un proiect rezidential in Capitala si anume ansamblul Cortina Residential (37 milioane de euro), cu 280 de apartamente in zona Pipera-Baneasa. Lucrarile la acest proiect au fost demarate in luna ocombrie a anului 2006, iar vanzarile ar trebuzi sa inceapa in toamna acestui an, constructia fiind finalizata in vara lui 2008.

Deasemenea, Cefin a mai anuntat, in vara anului trecut, ca intentioneaza sa ridice in zona Barbu Vacarescu din Bucuresti un carier rezidential de 110 milioane de euro si un hotel care va necesita investitii de 30 milioane de euro.

Cefin Holding este o companie italiana care dezvolta activitati in Italia, Bulgaria, Romania si Ungaria. In tara noastra principlala activitate a companiei este distributia autovehiculelor utilitare Iveco, iar operatiunile de imobiliare revin diviziei Cefin Real Estate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri