Cererea de spatii de birouri va creste anul acesta si in 2008 in principal ca urmare a aplicarii normelor Uniunii Europene care impun firmelor sa se mute in cladiri specializate de birouri, a declarat, citat de NewsIn, directorul de vanzari al Neocasa, Adrian Dumitru

"In afara de Bucuresti,celelalte orase mari din Romania nu au cunoscut o dezvoltare a pietei de birouri, ca urmare a numarului mic de cereri de spatii", a explicat Adrian Dumitru. El a precizat ca sediile centrale ale marilor companii din provincie s-au concentrat in Bucuresti.

In ceea ce priveste piata de birouri din Bucuresti, lipsa terenurilor de dimensiuni mari precum si a locurilor de parcare au condus catre abordarea zonelor emergente din nordul si nord-est-ul Capitalei, care astazi se afla in plina dezvoltare, a adaugat Dumitru. In opinia sa, cladirile construite in aceste zone se incadreaza in categoria B+ din cauza locatiei, desi au caracteristici constructive si de calitate similare cladirilor de clasa A din centrul orasului. "Chiriasii vizati sunt companiile care au nevoie de spatii generoase si de multe parcari", a mai spus Dumitru.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Institutul Cantacuzino nu va putea produce vaccin mai devreme de 7 - 8 ani
Setari Cookie-uri