Grup Petrol Marin, deținut de Florin Cârstocea, va demara în această toamnă dezvoltarea unui complex imobiliar mixt, format dintr-un hotel și șase blocuri de apartamente de lux, în zona Mamaia Nord.

Proiectul se numește AXXIS Nova Resort & SPA, iar lucrările de construcție vor demara la finele lunii septembrie.

Contactați de wall-street.ro, reprezentanții dezvoltatorului au spus că durata de construcție s-ar putea întinde pe o perioadă de șase ani, așadar, finalizarea acestuia este programată pentru 2027.

Reprezentanții companiei nu au dorit să comenteze valoarea totală a investiției, aceasta urmând să fie comunicată ulterior.

Primul bloc de locuințe se va numi Madrid și va cuprinde garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Fiecare tip dispune de 3 stiluri de prezentare și decor care pot fi alese și puse în practică: Luna, Solis și Axxis.

Madrid va cuprinde 252 apartamente cu prețuri începând de la 69.900 Euro și suprafețe între 53 și 224 mp. Terasele unităților locative ating suprafețe de până la 106 mp – totul pentru senzația de calm și liniște mult căutată, combinată cu rafinamentul luxului, prezentat în România la un alt nivel.

Reprezentanții companiei spun că va proprietățile rezidențiale vor putea fi achiziționate și cu scop investițional, iar administratorii AXXIS Nova se vor ocupa îngrijirea apartamentelor, dar și a spațiilor verzi, a piscinelor, la curățenie generală și până la toate diligențele pentru a subînchiria apartamentele.

Hotelul de 5 stele va include un centru SPA, centru comercial cu magazine de lux, casino, piscine interioare și exterioare încălzite, grădina de vară, promenadă și plajă privată.

AXXIS Nova Resort & SPA va fi construit pe o suprafață de 50.000 metri pătrați, în locul campingului “GPM Holiday” din Mamaia Nord, care are o istorie frumoasă de mai bine de 20 de ani și care reprezintă cel mai mare spațiu verde de la malul Mării Negre, cu o suprafață de 15.000 metri pătrați.

Sursa foto: Axxis Nova Resort & Spa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri