Colosseum Mall va găzdui cel mai mare centru de fitness din rețeaua operatorului român Stay Fit Gymm, acesta urmând să acopere o suprafață de 1.500 mp, iar investiția se va ridica la peste 650.000 euro.

Prezent pe piața locală din anul 2012, Stay Fit Gym este un brand românesc cu o rețea de 7 centre de fitness în București. Stay Fit Gym Colosseum va dispune de cea mai mare suprafață dedicată echipamentelor, două studiouri pentru clase de grup și cycling, precum și vestiare moderne dotate cu un sistem nou de acces. Centrul de fitness va fi localizat la etajul 1 al centrului comercial, alături de multiplexul Happy Cinema.

Odată cu deschiderea celei de-a opta locații Stay Fit Gym în Colosseum Mall, ne consolidăm poziția pe piața locală de fitness. Creșterea accelerată a segmentului rezidențial în zonă și puterea de cumparare sporită, ne-au determinat să alegem această locație. Ne bucurăm mult să facem parte din Colosseum Mall și suntem foarte încrezători în succesul acestui centru comercial”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Marius Preodișteanu, Managing Partner Stay Fit Gym.

Colosseum Mall reprezintă cea mai importantă dezvoltare de retail a ultimilor ani în București și aduce 16.500 de mp GLA suplimentari de retail modern în sectorul 1 al capitalei, printr-o extindere a centrului comercial existent, suprafața totală închiriabilă devenind astfel 54.500 mp.

Ne aflăm în curs de finalizare a etapei curente de extindere a Colosseum Mall și ne bucurăm că Stay Fit Gym se alătură proiectului nostru. Un procent semnificativ din mixul de chiriași este reprezentat de branduri locale puternice și acest lucru confirmă potențialul de dezvoltare în această zonă pe segmentul de retail. Contextul pandemic a fost un test pentru piața de retail, dar și o perioadă de oportunități.

Din acest punct de vedere, mulți retaileri au demonstrat reziliență și dorință de a-și consolida business-ul. Colosseum Mall va aduce astfel în zona de Nord Vest a capitalei reprezentanți ai unor rețele puternice de retail la nivel internațional și local și așteptăm cu nerăbdare momentul lansării”, a declarat și Doinița Ilie, Leasing Manager Colosseum Mall.

La o dată ulterioară finalizării acestei etape de dezvoltare, Colosseum Mall vizează o nouă dezvoltare, prin extinderea suprafeței comerciale cu 10.000 mp GLA.

Totodată, dezvoltatorul intenționează să debuteze și pe segmentul rezidențial, întrucât proprietatea de 60 ha din sectorul 1 al capitalei permite o dezvoltare mixtă pe termen mediu și lung.

Sursa foto: Colloseum Mall

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri