Peste 30 de companii prezinta ofertele de locuinte la cea de a treia editie a Targului de Case Sphera "Modele de case, pentru acasa", care se desfasoara in perioada 12 15 aprilie, in incinta complexului expozitional Sphera Building Center din zona bucuresteana Razoare. Ofertele de locuinte au preturi incepand cu 49.500 euro, cu TVA inclus, pentru o garsoniera. Pretul pe metru patrat construit porneste de la 750 800 euro, media pietei mentinandu-se in continuare la 1.000 euro.

In Bucuresti locatiile noilor proiecte dezvoltate sunt situate in zone ca Splaiul Independentei, Piata Iancului, Vitan Barzesti, zona lacului Vacaresti, Baba Novac, Ghencea, Bulevardul Uverturii si Calea Giulesti. De asemenea, la targ sunt prezente companii ce dezvolta proiecte in apropierea Bucurestiului, dar si cele care construiesc case de vacanta in zone precum Sinaia, Brasov, Campulung Muscel si Cluj Napoca.

Targul de Case Sphera asteapta cel putin 15.000 de vizitatori. Acestia vor beneficia si de oferta permanenta de produse si servicii din cadrul complexului Sphera Building Center cu 130 de showroom-uri dispuse pe circa 5.000 de metri patrati. De asemenea, pe intreaga perioada a Targului de Case, toti vizitatorii vor avea posibilitatea sa castige o serie de premii care constau in mobilier de bucatarie, gresie, faianta si obiecte sanitare oferite de partenerii Sphera, in valoare totala de 3.000 de euro.