Compania austriaca J. Eettinger Bau va investi anul acesta, in estul Bucurestiului, peste 3,5 milioane de euro intr-un ansamblu rezidential compus din doua tipuri de case cuplate, au declarat pentru NewsIn, oficialii companiei.

Ansamblul rezidential va cuprinde 26 de loturi, fiecare avind o suprafata intre 600 si 1.000 metri patrati pe care vor fi ridicate vile cuplate cu parter si etaj. La intrarea in cartier va fi ridicata o cladire administrativa, care va cuprinde un Minii-Market, un birou, dar si centralele termice pentru toate imobilele. in plus, complexul va dispune si de piscina, dar si de un spatiu modern de joaca pentru copii.

Cartierul rezidential Cernica va cuprinde 25 de vile de doua tipuri. Prima varianta se intinde pe aproximativ 330 mp construiti, cu arie utila de 272,41, iar cel de-al doilea tip de vila va dispune de un spatiu util de 170 mp si va fi ridicata pe 215 mp, potrivit reprezentantilor companiei. Ei au mai spus ca in functie de solicitari, constructia celor 25 de case va fi gata pana la finalul acestui an sau inceputul lui 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cordia: Noile terenuri cumparate au un potential de 1.000 apartamente