Rădăcini Estate, divizia imobiliară a grupului Rădăcini, a început recent construcția celui mai nou ansamblu rezidențial din portofoliu – 303 by Rădăcini, în nordul Capitalei, mai exact în zona Sisești.

Potrivit informațiilor furnizate wall-street.ro de către dezvoltator, investiția în acest nou proiect se ridică la 15 milioane de euro.

Ansamblul este construit pe o suprafață de 6.000 mp și numără 74 unități locative – studiouri, apartamente de câte 2 sau 3 camere și patru duplexuri –, respectiv 94 locuri de parcare. Pentru a optimiza cât mai mult spațiul și a oferi intimitate locatarilor, arhitectul a ales o dezvoltare în volume descrescătoare ca înălțime spre lac, alături de un concept diferit de spații comune, cu acces spre apartamente din exterior.

Ansamblul a fost proiectat de arhitectul Dorin Ștefan, se adresează în special familiilor moderne, ce caută deopotrivă intimitate și siguranță pentru locuințele lor. Prețurile pleacă de la circa 95.000 euro + TVA un apartament de 2 camere, respectiv 131.000 euro. + TVA pentru 3 camere.

Recent, Rădăcini Estate a anunțat startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului rezidențial premium Aviației Tower, construcție demarată în martie 2021, cu o investiție de aproximativ 30 mil. euro.

Vânzarea integrală a 303 by Rădăcini, estimată pentru finele lui 2022

Reprezentanții Rădăcini Estate se așteaptă la un procent de vânzare de circa 30% din proiect până la sfârșitul anului curent, respectiv de 100% până în noiembrie 2022. De altfel, în aceeași perioadă aceștia estimează și livrarea proiectului, primii proprietari având posibilitatea de a-și petrece sărbătorile de iarnă de anul viitor în noua casă, urmând ca, din 2023, ansamblul să fie ocupat în întregime.

303 by Rădăcini va fi al doilea proiect de anvergură al Rădăcini Estate, primul nume reprezentativ din portofoliul companiei fiind Aviației Tower – ansamblu rezidențial localizat în centrul principalului pol de business din București, diferența dintre cele două fiind de poziționare și profil al cumpărătorului.

Luând în calcul toate proiectele, inclusiv cele aflate în dezvoltare, în ultimii ani Rădăcini Estate a cumulat o cifră de afaceri de circa 45 mil. euro, iar pentru anul curent compania estimează venituri de aproximativ 15 mil. euro. Pe termen mediu și lung, compania are în plan dezvoltarea unor centre comerciale, logistice, clădiri de birouri și noi proiecte rezidențiale.

Sursa foto: Rădăcini Estate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri