Se pare că segmentul premium și de lux al pieței imobiliare din România continuă să se dezvolte, iar anunțurile de proiecte din această zonă continuă să apară, confirmând trendul semnalat de wall-street.ro anterior.

A venit rândul celor de la Millstone Developments să anunțe obținerea autorizației de construcție pentru proiectul rezidențial din strada Sfinții Voievozi, 63. Proiectul exclusivist va cuprinde doar 24 de apartamente va necesita o investiție de peste 8 milioane de euro, iar lucrările sunt programate pentru al doilea trimestru al anului viitor, adică prin primăvară.

“Sfinții Voievozi este un proiect în care avem foarte mare încredere, datorită locației, arhitecturii și construcției. Acesta onorează zona în care va fi dezvoltat, completează peisajul urban și oferă apartamente exclusiviste pentru cei care apreciază traiul în mijlocul Bucureștiului. Este dedicat celor care înțeleg că investesc nu doar pentru ei, ci și pentru generațiile următoare, care știu că peisajul Capitalei nu se va mai schimba radical în aceste zone protejate.” a declarat, într-un comunicat remis redacției, Horia Chioseaua, Managing Director Millstone Developments.

Proiectul se află sub semnătura biroului de arhitectură ADN, partenerul Millstone Developments și pentru construcția din Virgiliu 21-23. Designul clădirii este în acord cu zona istorică, integrându-se perfect în peisajul urban și respectând cu strictețe cerințele dezvoltărilor de acest tip. În strada Sfinții Voievozi vor fi disponibile 24 de apartamente, cu 3 și 4 camere, precum și duplexuri de 3 și 4 camere, deservite de 35 de locuri de parcare. Proiectul va beneficia de pre-certificarea Green Homes, iar apartamentele vor avea o suită largă de echipamente smart homes.

“Suntem strâns legați de centrul Capitalei, de poveștile străzilor și clădirilor sale, de potențialul acestei zone pentru o comunitate modernă. Apreciem valoarea existentă și ne dorim să contribuim la dezvoltarea spațiului urban, prin clădiri care se vor integra perfect în peisajul conturat începând cu anii 1800. Fiecare dintre zonele pe care le-am ales nu va mai suferi modificări esențiale, astfel că punctele istorice de interes vor rămâne aceleași și în următoarele sute de ani. Sunt fragmente de istorie a Capitalei, locuri de promenadă, monumente de cultură care vor inspira multe generații de acum înainte și ne bucurăm că proiectele noastre fac parte din dezvoltarea acestor zone.”, adaugă Horia Chioseaua.

La baza proiectului din Sfinții Voievozi 63 a stat un amplu studiu istorico-arhitectural care a definit semnificația culturală a imobilului aflat în această zonă cu grad de protecție maxim. Strada este evidențiată în planul orașului încă din 1846, luându-și numele de la biserica Sf. Voievozi, construită după planurile lui P. Petricu. Zona a fost în mod constant dedicată locuințelor de lux-reședințe pentru marile familii locale, construcțiile aflându-se sub semnătura celor mai apreciați arhitecți ai timpurilor. Luând în considerare ampla cercetare istorică, au fost astfel definite caracteristicile tehnice, dar și stilul arhitectural al imobilului construit de către Millstone Developments.

Millstone Developments se axează pe zona centrală a Capitalei și investește în proiecte boutique, care completează peisajul urban al zonelor protejate în care se află. Compania construiește apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural, respectând valorile cu care a pornit la drum: construcția de case atemporale, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. În prezent se află în plin proces de construcție pentru un imobil rezidențial boutique, în strada Virgiliu 21-23, dar și în etapa de planificare a unei alte dezvoltări similare în zona Piața Universității – Biserica Armenească.

Compania a fost fondată în 2016 de către doi profesioniști de top din România - Johan Rogiers și Horia Chioseaua.

Sursa foto: Millstone Developments

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri