Dezvoltatorii imobiliari DA VINCI EDIFICE, Ecovillas și agențiile imobiliare Premier Imobiliare au acceptat să participe în acest an la campania de Black Friday, oferind locuințe la prețuri reduse de până 54.000 de euro.

”Black Friday a devenit un concept complet asimilat și în România, mai ales în ultimii ani, și, în consecință, am decis să participăm și noi la această campanie cu un segment de apartamente speciale din portofoliul nostru. Astfel, am acordat discounturi de până la 54.000 euro la apartamentele tip Penthouse din proiectul Delta City, amplasat lângă Delta Văcărești, în sectorul 4 al Capitalei. Prețurile speciale de Black Friday sunt acum între 263.000-349.600 de euro+TVA pentru aceste duplexuri penthouse spațioase, cu suprafețe de 200 – 270 mp. Reducerea totală de Black Friday pe cele 14 penthouse-uri din această promoție, este de circa 635.000 euro+TVA”, a declarat Elena Dumitrache, director de vânzări DA VINCI EDIFICE

În acest caz, promoția este valabilă până pe 30 noiembrie și comportă anumite condiții.

DA VINCI EDIFICE dezvoltă ansamblul rezidențial Delta City din zona Tineretului, Delta Văcărești, cu un număr de 333 de locuințe, vândut în proporție de peste 90% și își propune să finalizeze în acest an vânzările, urmând a fi dat în folosință în următoarele luni.

Premier Imobiliare anunță de asemenea o serie de promoții pentru diverse tipuri de locuințe, în ansambluri rezidențiale noi, în sudul Bucureștiului, care se traduc atât prin prețuri mai mici, cât și prin facilități la achiziția de locuințe.

În acest sens, Premier Imobiliare propune în cadrul ansamblului Arghezi Park Rezidence din sectorul 4 al Capitalei, două apartamente care au o reducere a prețului de 5%, astfel că o unitate cu 2 camere, care costă în mod obișnuit 64.700 de euro, în această perioadă poate fi achiziționat cu 61.600 de euro.

De asemenea, pentru un apartament cu 3 camere, în același ansamblu, din zona Metalurgiei, reducerea este de 4.150 de euro, de la 86.750 de euro la 82.600 de euro.

Într-un alt ansamblu, de această dată amplasat pe Șoseaua Berceni, Premier Imobiliare propune un apartament cu 3 camere cu un discount de 4.100 de euro, de la 76.100 de euro la 72.000 de euro.

Pentru un apartament de 2 camere, de Black Friday prețul este de 48.800 de euro față de 51.200 de euro, acesta fiind probabil cel mai ieftin apartament cu 2 camere din zona de Sud a Capitalei.

În zona Grand Arena Mall este disponibil un apartament de 3 camere al cărui preț de vânzare a fost redus la 66.000 de euro comparativ cu 70.000 de euro.

”Aceste reduceri sunt reale și vin în ajutorul celor care vor să-și cumpere o locuință. Mai mult decât atât, pe lângă promoțiile oferite la achiziția de locuințe, dezvoltatorii oferă și facilități legate de solvabilitatea cumpărătorului, prin acceptarea unui avans de 5% în loc de 15% pentru cumpărătorii prin credite bancare. Este o facilitate importantă având în vedere că niciun dezvoltator nu mai acceptă un avans de 15%”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Giulio Angheloiu, președinte Premier Imobiliare.

Luna aceasta și dezvoltatorul Ecovillas, care construiește proiectul rezidențial LOFT Green Apartments din Mogoșoaia, a ales să vină cu beneficii pentru cumpărători, astfel că a decis să plafoneze prețurile la două tipuri de apartamente de 2 camere la 89.990 de euro+TVA pentru cei care sunt interesați să beneficieze de TVA redus de 5%.

Apartamentele sunt situate în blocul 3, aflat chiar lângă pădure și au 59 de metri pătrați utili și vor costa cu aproape 15.000 de euro mai puțin. Înainte de plafonare prețul unui astfel de apartament cu TVA de 19% era de 109.336 euro, iar dezvoltatorul îl vinde luna aceasta cu 94.489 euro cu TVA de 5% inclus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri