Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își consolidează portofoliul local și anunță achiziția hotelului Susai din Predeal, compania anunțând investiții de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea și modernizarea proprietății, care va deservi, ca și în prezent, segmentul hotelier.

Actualmente în fază de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai și va fi dezvoltat pe baza referințelor specifice conceptului internațional BIO & SPA hotel care presupune integrarea a cât mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenită din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio, etc. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare și țintește un standard de minim 5 stele.

Odată finalizat, H Susai va fi administrat de un operator internațional, selectat ulterior de dezvoltator.

„Hagag Development Europe este un jucător bine poziționat pe piața din București, în special pe segmentul rezidențial și în creștere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activăm rămâne una dintre direcțiile cheie de dezvoltare ale companiei.

Această nouă achiziție reprezintă un pas important pentru consolidarea operațiunilor noastre în România, pavând calea către noi oportunități de business. În acest sens, urmărim să adaugăm în portofoliu noi active care să ne permită extinderea cu succes pe piața hotelieră locală.”, a spus Yitzhak Hagag, Cofondator și acționar al Hagag Development Europe.

Compania prospectează activ piața în cautare de noi active cu potențial investițional și de dezvoltare și are în plan extinderea către segmentul hotelier. Sunt vizate proprietăți localizate în zonele centrale ale celor mai reprezentative orașe din România, pentru care va investitorul va finanța lucrările de reconversie și modificările corespunzătoare transformării acestora în unități hoteliere de talie internațională.

Sursa foto: Hagag Development Europe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri