O proprietate unică prin poziționare, suprafață și beneficii este disponibilă la vânzare pe malul lacului Snagov.

Prin localizarea sa într-o zonă cu circuit închis și ieșire de 700 m direct la lacul Snagov, într-o oază de verdeață și aer curat, reședința oferă viitorului proprietar un stil de viață aparte, rafinament, intimitate, siguranță și confort.

Situată pe un teren de 5.000 mp, la care se adaugă o pădure de stejari seculari de 3.000 mp, proprietatea se pretează persoanelor cu un stil de viață activ care pot practica sporturi nautice, jogging sau plimbări cu bicicleta.

Dispusă pe demisol, parter, etaj și mansardă, vila oferă zece dormitoare și băi numeroase, zonă generoasă de zi (living & dinning), bucătărie și zone separate de birou, bibliotecă și spații de depozitare. De asemenea, proprietatea se bucură de deschidere unică spre lac, sub formă de golf, precum și un ponton cu platformă betonată pentru șalupe, 700 mp de luciu de apă și garaj pentru patru bărci. Spațiile verzi, amenajate după un concept integrat de peisagistică, ocupă o suprafață semnificativă.

Totodată, aici se regăsesc numeroase facilități precum locuință secundară pentru personal, piscină interioară, teren de tenis, sală de fitness, saună și salină, loc de joacă și căsuță în copac pentru cei mici.

Localizată pe strada Florilor în Snagov, cu acces rapid către A3, proprietatea oferă în acest fel detașare față de poluarea din București la doar 25 de minute de Șoseaua Fabrica de Glucoză.

Proprietatea este listată pentru 4,2 milioane de EUR. Pentru mai multe detalii accesați www.bonvie.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri