Tarifele percepute de meseriașii din construcții din România au crescut în ultima perioadă și vor urma această tendință, în condițiile în care 3 din 4 meșteri au în plan să-și majoreze prețurile, potrivit unui sondaj realizat de platforma necesit.ro.

Potrivit sursei citate, 8 din 10 meșteri au crescut prețurile serviciilor în ultimul an, principalul motiv fiind cel al scumpirii materialelor de construcții.
Totodată, studiul mai arată că majorările de prețuri cele mai mari au fost efectuate pentru montaj rigips și zugravi.

(sursa: Necesit.ro)

În ceea ce privește planurile pentru viitor în ceea ce privește tarifele pentru serviciile prestate, în următoarele trei luni, 3 din 4 meșteri plănuiesc să crească prețurile serviciilor lor, iar creșterea cea mai mare va fi tot pentru montaj rigips și servicii de zugravi.

Cele mai mici scumpiri vor fi pentru instalarea de centrale termice.

creșteri prețuri meșteri(Sursa: Necesit.ro)

Gășiți sondajul complet AICI

Necesit.ro este un portal românesc care conectează proprietarii de locuințe și de afaceri cu furnizorii de servicii. Are înscriși peste 1000 de contractori care deservesc peste 5.000 de români, în fiecare lună. Platforma este disponibilă și în Slovenia, Croația, Ungaria și Africa de Sud.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri