Georgia Pacific isi va distribui produsele din parcul industrial Bucuresti Vest

Unul dintre cei mai importanti jucatori internationali de pe piata consumabilelor din hartie, Georgia Pacific, isi va distribui produsele pe piata romaneasca, de anul acesta, din noul spatiu de depozitare inchiriat in parcul industrial Bucuresti Vest, potrivit companiei imobliare Colliers.

Georgia Pacific(GP) a semnat un contract pentru inchirierea unui spatiu de depozitare cu o suprafata de peste 6.000 metri patrati, in parcul industrial Bucuresti Vest, care va fi folosit pentru depozitarea si impachetarea produselor. Aceste produse vor fi distribuite atat in Romania cat si in tari vecine precum Bulgaria, Serbia, Albania si altele, de compania Georgia Pacific Balcani. Compania Georgia Pacific cu sediul in Atlanta, are peste 50.000 de angajati si este prezenta in peste 300 de locatii din America de Nord, America de Sud si Europa.

Parcul industrial Bucuresti Vest este dezvoltat de Portland Trust, unul dintre marii dezvoltatori de pe piata imobiliara din Europa centrala, care va ramane actionarul majoritar al parcului, dupa incheierea constructiilor. Lucrarile la parcul industrial Bucuresti Vest au inceput in 2005, informeaza NewsIn. Acesta este amplasat la jonctiunea de la kilometrul 14, pe autostrada A1, imediat dupa Centrul Comercial Militari. Portland Trust mai are doua proiecte imobiliare in Bucuresti - cladirile de birouri, de clasa A, Opera Center si Bucharest Business Park.

Compania de investitii imobiliare comerciale in Europa de sud-est Equest Balcan Partners (EBP) a achizitionat in jur de zece hectare in parcul industrial Bucuresti Vest, pentru circa 5,4 milioane de euro, urmand sa investeasca inca 26 de milioane de euro in logistica. Printre viitorii ocupanti ai acestor spatii figureaza deja multinationale precum Schwartzmueller, AAA Auto - Opel, Roto si Mercedes - divizia camioane.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri