După ce au vândut 75% din apartamentele construite în faza 2-a a proiectului rezidențial Atria Urban Resort, dezvoltatorii pregătesc începerea lucrărilor pentru faza a 3-a, care va cuprinde încă 350 de apartamente.

Complexul rezidenţial este construit în vecinătatea Lacului Străuleşti, în baza parteneriatului dintre EVERGENT Investments - Cityring Property și dezvoltat de Cityring Development.

Potrivit unui comunicat remis redacției, au vândute trei sferturi din cele 398 de apartamente construite în Faza a 2-a a proiectului imobiliar. și au primit Certificatul de Urbanism obținut pentru următoarele 350 de apartamente.

Proiectul rezidențial, cu o valoare totală de 120 de milioane de euro, se dezvoltă pe Șoseaua Chitilei, pe o suprafață de 9 hectare de teren. Structurat pe patru faze de dezvoltare, complexul rezidențial va avea în total 1.400 de apartamente construite până la finalul anului 2024.

”În prezent, suntem pe punctul de a demara lucrările pentru Faza a 3-a a proiectului și pregătim și Faza a 4-a, așadar continuăm cu viziunea Atria. (...) Vrem, de asemenea, să implementăm ceea ce se numește Place-Making, adică să încurajăm rezidenții să se implice în dezvoltarea și înfrumusețarea spațiului în care trăiesc, oferindu-i o cultură și o identitate proprie Adoptarea unui arbore de către fiecare rezident este un prim pas în acest sens”, a mai spus Liria Themo, Marketing Manager al ansamblului rezidenţial Atria Urban Resort.

Cele aproape 400 de apartamente din Faza a 2-a - un mix de studiouri și apartamente de 2 până la 4 camere - au fost construite pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, clădirile ocupând 25% din suprafața totală. Restul terenului este amenajat cu spații verzi, piscină, grădini interioare cu o topografie variată, cu piațetă și alei. Faza a 2-a a proiectului se caracterizează, de asemenea, şi prin distanțe mai mari între clădirile construite, de până la 100 de metri, cu parcări supraterane.

Sursa foto: Atria Urban Resort

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri