Retailerul de mobilă Mobexpert și dezvoltatorul imobiliar Redport au cumpărat cu teren de 44.000 de metri pătrați în zona de nord a Capitalei, pe care vor construi un proiect rezidențial nou.

Achiziția terenului a fost încheiată recentă, terenul fiind achiziționat din „ograda” Petrom City, terenul fiind în apropiere de un alt proiect rezidențial dezvoltat de cei de la Redport.

Potrivit surselor wall-street.ro, pe noul teren, Mobexpert și Report ar avea loc pentru un complex rezidențial de câteva sute, dacă nu, chiar până la o mie de apartamente. Valoarea tranzacției terenului este estimată la circa 13 milioane de euro.

Cu această ocazie, dezvoltatorul imobiliar a anunțat și continuarea lucrărilor celei de-a doua faze de construcție a complexului The Level Apartments, un proiect rezidențial premium amplasat în nordul Bucureștiului, în zona Străulești - Petrom City, anunțând și vânzarea anticipată a circa 50% din apartamentele incluse în această fază.

Faza a doua a proiectul va include la finalizare 130 de apartamente, 150 de locuri de parcare și 1.000 de metri pătrați de spații comerciale, în urma unor investiții de 12,5 milioane de euro. Faza întâi a The Level Apartments a fost finalizată și livrată integral clienților în 2020 în urma unor investiții de 3,5 milioane de euro.

”Faza a doua a proiectului se va livra cu 100% din apartamente vândute ținând cont de rezultatul actual. Este exemplul potrivit al rețetei de succes despre care vorbim de mai mulți ani: un proiect bine conceput, un public țintă identificat corect, un plan de business coerent completat cu o strategie și o echipă de vânzări de top. Toate acestea duc la livrări de proiecte vândute integral. În plus, zona Petrom City trece printr-o efervescență imobiliară, cu peste 500 de apartamente în construcție și planuri pentru câteva mii de unități rezidențiale”, a declarat Tiberiu Stănculete, vicepreședinte SVN Romania, consultantul imobiliar și agentul exclusiv al proiectului rezidențial The Level.

Zona în care este amplasat The Level Apartments este în plină expansiune, dezvoltatorul luând în calcul acest aspect și dezvoltând proiectul retras față de profilul stradal. Astfel, șoseaua va putea fi extinsă la patru benzi de circulație, cu trotuare largi și spații verzi de aliniament generoase. Printre finisajele premium ale proiectului se numără fațada ventilată integral, care va duce la o eficiență energetică ridicată, parchet triplu stratificat, încălzire prin pardoseală, centrală termică de clădire, suprafețe vitrate de mari dimensiuni, ceramică, parchet și obiecte sanitare premium.

Redport Capital, dezvoltatorul The Level Apartments, a achiziționat recent alături de Mobexpert un teren cu o suprafață de 44.000 de metri pătrați vis-a-vis de Petrom City, sediul central al OMV Petrom. SVN Romania a oferit consultanță cumpărătorilor.

„Zona Străulești - Petrom City se va transforma într-un pol rezidențial de prestigiu al Bucureștiului și noi avem avantajul de a fi pariat primii pe această zonă, prin dezvoltarea și finalizarea fazei 1 a proiectului The Level, continuând apoi cu dezvoltarea actuală a fazei II și cu achiziția de terenuri pentru un pipeline generos. Avem un model de business foarte atractiv, bazat atât pe standarde superioare de locuire cât și pe randamente consistente oferite investitorilor noștri și vom continua să identificăm oportunități de business interesante”, a declarat, ântr-un comunicat remis redacției, Cosmin Savu-Cristescu, Managing Director și acționar majoritar al grupului Redport.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare.

SVN Romania este unul dintre cei mai mari jucători activi pe piața de consultanță imobiliară din România și liderul detașat al segmentului rezidențial. Compania are și trei birouri regionale, în Brașov, Cluj – Napoca și Covasna și mai desfășoară activități și în Constanța, Sibiu și Oradea. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 1.600 de consultanți imobiliari și personal administrativ.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri