Renault: Contract de inchiriere de peste 10 mil. euro

Renault Technologie Roumanie a inchiriat 9.912 mp, suprafata ce echivaleaza cu aproape jumatate din spatiul de birouri clasa A ce apartine proiectului North Gate, dezvoltat in zona de Nord a capitalei.

Acest ansamblu de noua generatie desfasoara o suprafata utila totala de 21.000 de mp si este structurat in doua cladiri individualizate neconventionale, NG1 si NG2, care comunica printr-o zona pietonala ampla la fel de originala.

Renault Technologie Roumanie si Creativ Global Property, dezvoltatorul proiectului au semnat un contract de inchiriere pe o perioada de 6 ani, a carui valoare este estimata intre 10 -12 milioane de euro. “Chiria medie lunara practicata pentru un astfel de ansamblu de birouri se situeaza intre 14 si 18 euro pe mp”, a declarat pentru Wall-Street Andreea Miinescu, Senior Broker Eurisko, partener Creativ Global Property, in cadrul proiectului North Gate.

Tranzactia face parte din planul mai amplu de expansiune al grupului Renault, cuprinzand investitiile in Automobile Dacia, in constructia viitoarei uzine de cutii de viteze pentru Alianta Renault-Nissan, in centrul auto Titu de dezvoltarea a modelelor auto destinate pietelor emergente. Grupul francez va derula de asemenea in Romania o parte a activitatii globale de achizitii, customer support, marketing, financiar.

Zona de Nord a atras in ultimii ani investitii imobiliare de mare amploare si companii importante care isi desfasoara activitatea in noile cladirile de birouri, preferand aceasta zona centrului aglomerat al capitalei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri