Renault Technologie Roumanie a inchiriat 9.912 mp, suprafata ce echivaleaza cu aproape jumatate din spatiul de birouri clasa A ce apartine proiectului North Gate, dezvoltat in zona de Nord a capitalei.
Acest ansamblu de noua generatie desfasoara o suprafata utila totala de 21.000 de mp si este structurat in doua cladiri individualizate neconventionale, NG1 si NG2, care comunica printr-o zona pietonala ampla la fel de originala.

Renault Technologie Roumanie si Creativ Global Property, dezvoltatorul proiectului au semnat un contract de inchiriere pe o perioada de 6 ani, a carui valoare este estimata intre 10 -12 milioane de euro. “Chiria medie lunara practicata pentru un astfel de ansamblu de birouri se situeaza intre 14 si 18 euro pe mp”, a declarat pentru Wall-Street Andreea Miinescu, Senior Broker Eurisko, partener Creativ Global Property, in cadrul proiectului North Gate.

Tranzactia face parte din planul mai amplu de expansiune al grupului Renault, cuprinzand investitiile in Automobile Dacia, in constructia viitoarei uzine de cutii de viteze pentru Alianta Renault-Nissan, in centrul auto Titu de dezvoltarea a modelelor auto destinate pietelor emergente. Grupul francez va derula de asemenea in Romania o parte a activitatii globale de achizitii, customer support, marketing, financiar.

Zona de Nord a atras in ultimii ani investitii imobiliare de mare amploare si companii importante care isi desfasoara activitatea in noile cladirile de birouri, preferand aceasta zona centrului aglomerat al capitalei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri