Presedintele grupului Anchor, Tunc Capa, a declarat, la inaugurarea extensiei Bucuresti Mall, ca va investi, in urmatorii doi-trei ani, peste 100 de milioane de euro in constructia de locuinte, dar si in cladiri de birouri moderne, anunta NewsIn.

"Anchor Grup va finaliza in cel mai scurt timp constructia a peste 500 de locuinte si isi propune sa se implice si mai mult in ridicarea a noi ansambluri rezidentiale in Capitala. Avem in plan si noi cladiri de birouri, iar investitiile viitoare ale companiei depasesc 100 de milioane de euro", a declarat Tunc Capa.

In 2006, compania a inceput constructia ansamblului rezidential Incity, cu o investitie de peste 40 de milioane de euro. Ansamblul va fi alcatuit din patru blocuri, cu cate 17 etaje, care vor totaliza 502 de apartamente, cu suprafete cuprinse intre 60 si 239 de metri patrati. De asemenea, ansamblul va beneficia de o parcare subterana de 585 de locuri, suprafete comerciale care insumeaza peste 3.000 de metri patrati si aproximativ 5.000 de metri patrati de spatii verzi.

Anchor Grup este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania. in zece ani de prezenta pe piata imobiliara din Romania, Anchor Grup a investit aproximativ 170 milioane Euro si a dezvoltat doua centre comerciale - Bucuresti Mall si Plaza Romania - care au devenit puncte de reper pentru Bucuresti si o cladire de birouri de clasa A, Anchor Plaza, situata langa centrul comercial Plaza Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
București Mall și Plaza își suspendă activitatea. Ce magazine rămân deschise
Setari Cookie-uri