Atunci când ne căutăm o locuinţă, ne dorim ca aceasta să fie spaţioasă, aspectuoasă, situată într-o zonă cât mai accesibilă şi cel mai important realizată cu materiale de calitate. Dar aşa cum ne-am obişnuit până acum, lucrurile bune nu vin uşor şi trebuie să le căutăm. Însă dacă îţi doreşti o locuinţă care să îţi satisfacă până şi cele mai exigente dorinţe, atunci cu siguranţă trebuie să auzi despre ansamblul rezidenţial Ivory Residence Pipera.

Proiectul Ivory Residence a fost preluat de Comfort Homes, un dezvoltator cu experienţa din Marea Britanie. Mai precis, Comfort Homes are o experienţă de peste 20 de ani în dezvoltarea imobiliară. Fiecare proiect la care acesta a lucrat oferă viitorilor cumpărători nu o proprietate, ci o casă de vis, construită după valori superioare şi cu un design practic şi inspirat. Portofoliul celor de la Comfort Homes cuprinde ansambluri rezidenţiale din Londra, Birmingham, Somerset şi București.

Dar hai să îţi povestim mai multe despre proiectul Ivory Residence Pipera. Ansamblul rezidenţial va cuprinde 12 blocuri de locuinţe, 2 blocuri de parcări, locuri de agrement, spaţii verzi şi boxe. Dar hai să fim mai precişi:

  • Complexul oferă 22 de tipuri de apartamente – studiouri, apartamente cu 2 camere şi apartamente cu 3 camere;
  • Apartamentele sunt situate în 6 blocuri diferite, a câte 2 scări fiecare;
  • Blocurile au un regim de înălțime S + P + 7E.

Îţi plac cifrele? Atunci trebuie să ştii că:

  1. În prima fază a proiectului Ivory Residence vor fi finalizate 420 de apartamente.
  2. Fiecare bloc va avea 140 pe apartamente, mai precis 70 de apartamente în fiecare scară.
  3. Complexul va dispune de un bloc special de parcări S + P + 4E – care însumează un număr de 452 locuri de parcare.
  4. Fiecare bloc va dispune de boxe în subsol.

Mod de construcţie

Acum că am terminat cu numerele, credem că este important să discutăm şi despre modul în care se va realiza construcţia. În primul rând trebuie să ştii că lucrările de construcţii au fost demarcate în luna aprilie a anului curent. În al doilea rând este important să menţionăm faptul că blocurile au fost concepute şi executate în sistem monolit. Sistemul monolit presupune că pereţii să fie turnaţi din beton armat, iar acest lucru oferă construcţiei atât o rezistenţă deosebită, cât şi o calitate fonică foarte eficientă. În ceea ce priveşte pereţii interiori trebuie să ştii că ei sunt construiţi din diafragme de beton și cărămidă de 30 cm.

Finisaje

Finisajele sunt foarte importante, mai ales că sunt acele elemente pe care le vedem atunci când achiziţionam o proprietate. Dezvoltatorii complexului Ivory Residence ştiu acest lucru şi au ales finisaje premium pentru toate cele 6 blocuri. Dar iată care sunt acestea:

  • Parchetul folosit este Egger cu o grosime de 10 mm;
  • Gresia folosită este Marazzi;
  • Ușile de intrare sunt din metal – Pinum;
  • Uşile din interior sunt şi ele de înaltă calitate, tot marca Pinum;
  • Tâmplăria joacă un rol important, astfel ca dezvoltatorul a folosit tâmplărie PVC Veka Softline 76 cu 5 camere; Geam tripan şi Feronerie Axor;
  • Centrală termică este marca Immergas;
  • Obiecte sanitare folosite sunt de la Roca;
  • Sistemele de aer condiţionat sunt de la Mitsubishi;

Un alt aspect important de menţionat este legat de cele două lifturi din fiecare scară de bloc, ele sunt marca Schindler.

Utilităţi

Utilităţile sunt şi ele extrem de importante, mai ales atunci când doreşti să te muţi imediat în nouă locuinţă şi nu doreşti să te îţi baţi capul cu acest aspect. Prin urmare, este important să menţionăm faptul că întreg complexul Ivory Residence beneficiază de racorduri la toate utilitățile publice.

Alte facilităţi

Complexul beneficiază de spaţii verzi generoase în jurul fiecărui bloc. Parcarea este supra etajată şi are zi o zonă de parcare destinată exclusiv vizitatorilor.

Localizare

Localizarea este un punct cheie atunci când plecăm în căutarea casei de vis. Prin urmare, trebuie să ştii că Ivory Residence îţi oferă acces către toate ariile de interes atât pentru tine, cât şi pentru familia ta, căci acesta reuşeşte să te ţină contact cu spaţiile de cumpărături şi relaxare, cu instituţii de învăţământ, cu centrele de business şi chiar cu mijloacele de transport în comun. Mai precis, în aproprierea complexului vei găsi staţii de autobuz: liniile 135, R449 şi R450, staţii de metrou: Aurel Vlaicu şi Pipera. Dacă vrei să călătoreşti în afara oraşului ai acces rapid atât către şoseaua de centură şi autostradă, cât şi către Aeroportul Internațional Băneasa (Aurel Vlaicu). În zona vei găsi grădiniţe şi şcoli, dar şi spaţii de birouri. Cumpărăturile le poţi realiza tot apropie de casă, căci ajungi în câteva minute la mall Promenada şi Băneasa Shopping City. Vrei să faci mişcare? Word Class este foarte aproape de tine! Vrei să îi distrezi pe cei mici? Grădina Zoologică este la doar câteva minute depărtare.

Execuţia lucrărilor

Dacă te întrebi care este stadiul lucrărilor trebuie să ştii că Faza I (A) a proiectului în care se construieşte blocul 1 a avut termen de execuţie septembrie 2021. În ceea ce priveşte blocul 2 şi trei, termenul de execuţie este situat în intervalul ianuarie – aprilie 2022. Faza I (B) a proiectului în care se vor construi blocurile 4, 5 şi 6 au termen de execuţie anul 2022.

Alegerea unei noi locuinţe nu este una uşoară, însă devine mult mai simplă atunci când ai la dispoziţie mai multe detalii despre aceasta. Mai multe detalii despre Ivory Residence vei găsi pe https://www.ivoryresidence.ro/.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri