Cea de-a doua etapa a ansamblului rezidential Natura Residence, care presupune constructia a inca 88 de apartamente, va fi demarata cel mai tarziu in luna mai, iar locuintele vor fi finalizate in 2009.

Pentru construirea ansamblului Natura Residence, dezvoltatorul imobiliar Grupo Lar a realizat un parteneriat cu RED Management Capital, prin care spaniolii vor investi 30%, iar RED Capital Management 70% din valoarea totala a proiectului, care se ridica la 38 de milioane de euro. Potrivit companiei, prima etapa a proiectului, care presupune 98 de apartamente, se va finaliza in toamna anului viitor, iar cea de-a doua, la jumatatea anului 2009.

Aflat in nordul Capitalei, in vecinatatea Gradinii Zoologice, Natura Residence va fi un mini-cartier cu apartamente construite pe o suprafata de 20.000 mp. Complexul va include printre facilitati mai multe locuri de joaca pentru copii, sala de sport, piscina de12/25mp si spatii verzi cu o suprafata totala de 5.000 mp. Proprietarii si vizitatorii vor avea la dispozitie 282 de locuri in parcari subterane si 61 de locuri in parcari supraterane.

Citeste si:

Ansamblul Natura Residence va fi alcatuit din trei cladiri de P+3 etaje si cinci cladiri cu P+5 etaje. Complexul rezidential va insuma 186 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 80,9 si 163,3 mp.

Compania Eurisko Consulting, agent exclusiv de vanzare a locuintelor complexului sustine ca incepand de la 21 februarie, data lansarii, s-au vandut 80 din cele 98 de apartamente ale primei etape.