Ansamblul rezidential Natura Residence aduce alte 88 de apartamente noi pe piata

Cea de-a doua etapa a ansamblului rezidential Natura Residence, care presupune constructia a inca 88 de apartamente, va fi demarata cel mai tarziu in luna mai, iar locuintele vor fi finalizate in 2009.

Pentru construirea ansamblului Natura Residence, dezvoltatorul imobiliar Grupo Lar a realizat un parteneriat cu RED Management Capital, prin care spaniolii vor investi 30%, iar RED Capital Management 70% din valoarea totala a proiectului, care se ridica la 38 de milioane de euro. Potrivit companiei, prima etapa a proiectului, care presupune 98 de apartamente, se va finaliza in toamna anului viitor, iar cea de-a doua, la jumatatea anului 2009.

Aflat in nordul Capitalei, in vecinatatea Gradinii Zoologice, Natura Residence va fi un mini-cartier cu apartamente construite pe o suprafata de 20.000 mp. Complexul va include printre facilitati mai multe locuri de joaca pentru copii, sala de sport, piscina de12/25mp si spatii verzi cu o suprafata totala de 5.000 mp. Proprietarii si vizitatorii vor avea la dispozitie 282 de locuri in parcari subterane si 61 de locuri in parcari supraterane.

Ansamblul Natura Residence va fi alcatuit din trei cladiri de P+3 etaje si cinci cladiri cu P+5 etaje. Complexul rezidential va insuma 186 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 80,9 si 163,3 mp.

Compania Eurisko Consulting, agent exclusiv de vanzare a locuintelor complexului sustine ca incepand de la 21 februarie, data lansarii, s-au vandut 80 din cele 98 de apartamente ale primei etape.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri