Nanette investeste 29 de milioane euro pentru constructia a 310 apartamente

Nanette a ajuns la un contract preliminar pentru achizitia unui teren cu o suprafata de 10.000 de metri patrati, situat in zona Lacul Morii din Bucuresti, unde va investi 29 milioane euro pentru constructia a circa 310 apartamente

Tranzactia finala urmeaza a fi definitivata in luna mai, se arata intr-un comunicat al companiei. Cele 310 locuinte, cu o suprafata medie de 100 de metri patrati, vor fi construite cu 29 de milioane de euro, iar dezvoltatorul spera sa obtina, din vanzarea apartamentelor, 37 de milioane de euro.

"Investitia ar putea fi realizata impreuna cu firma Lehman Brothers Real Estate Partners. Fiecare dintre cele doua companii ar urma sa detina cate 50% din proiect", anunta oficialii Nanette

Dezvoltatorul imobiliar a anuntat recent ca va achizitiona doua terenuri cu o suprafata totala de 23.000 de metri patrati in Timisoara unde va construi doua proiecte rezidentiale, iar investitia se va ridica la 48 milioane euro.

Compania e detinuta in proportie de 49% de dezvoltatorul imobiliar olandez Nanette Real Estate Group, iar din iunie 2006 a fost listata pe piata investitiilor alternative (AIM Market - alternative investments market) la bursa din Londra. Compania este prezenta pe pietele din Polonia si Ungaria, iar peste 75% dintre investitiile realizate pana in prezent fiind realizate in orasele poloneze.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri