RealTime investeste peste 85 mil. euro in patru proiecte imobiliare

RealTime prezinta, la targul de case si proprietati Real Bucharest, patru proiecte imobiliare, prin care va aduce pe piata peste 250 de locuinte, investitii care depasesc 85 de milioane de euro.

Construit in zona de Nord a Bucurestiului, in apropierea Parcului Herastrau si a Cartierului Francez, ansamblul Palladian cuprinde trei corpuri de cladire (A, B si C), de sase etaje, cu un total de 124 de apartamente, potrivit NewsIn. Ansamblul a fost dezvoltat de Persepolis Development si are o valoarea de piata de aproximativ 65 milioane euro.

Amplasat in nordul Capitalei, in Pipera, Mediteraneo este un ansamblu de doua imobile de sapte etaje, cu apartamente de lux finisate. Sunt scoase la vanzare 70 deapartamente cu 3 si 4 camere, cu suprafete intre 93 si 160 metri patrati. Mediteraneo este dezvoltat de firma Geadel Consulting, care va investi in proiect zece milioane de euro.

Proiectul rezidential Aleea cu Magnolii este dezvoltat in Snagov-sat. Complexul este compus din 43 de vile individuale si un centru comercial. Cele patru tipuri de vile au suprafete intre 157 - 233 metri patrati. Valoarea investitiei este de aproximativ sapte milioane de euro.

Ansamblul San Remo din Snagov cuprinde sapte vile pe o suprafata de 5.000 de metri patrati. Fiecare vila dispune de 700 mp de teren si de 270 mp construiti. Valoarea investitiei este de aproximativ trei milioane de euro.

Compania imobiliara RealTime Imobiliar participa la cea de-a doua editie a Targului de case si proprietati – Real Bucharest organizat la Sala Palatului Bucuresti. Organizatorii evenimentului Real Bucharest au precizat ca in cele patru zile ale targului sunt prezentate peste 10.000 de locuinte din diferite orase ale tarii si se asteapta la 7.000 de vizitatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Primăria Sectorului 6 ridică 4 blocuri de locuințe sociale
Setari Cookie-uri