Dezvoltatorul autohtohn IN-SPEKT Development va construi în nordul Capitalei un nou proiect rezidențial tip premium-boutique, valoarea proiectului fiind estimată la peste 20 de milioane de euro, iar finalizarea este preconizată pentru primăvara 2022.

Proiectul rezidențial Brick Lofts este dezvoltat în apropierea Promenada Mall și a zonei de birouri Dimitrie Pompeiu. Peste jumătate dintre unitățile noului proiect sunt loft-uri, apartamente cu înălțimi ample și ferestre imense, care inundă spațiul cu lumină.

Noul proiect rezidențial din București propune o comunitate restrânsă, exclusivistă, având doar 40 de apartamente, cu un mix de 2-4 camere dispuse pe un nivel si pe două nivele sub formă de duplex și loft. Acestea dispun de spații exterioare generoase, fie că este vorba despre terase sau grădini private pentru apartamentele de la parter.

IN-SPEKT Development este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de peste 20 ani pe piața din România. Compania activează în zona dezvoltării spațiilor rezidențiale și de birouri.

Brick Lofts

Sursa foto: IN-SPEKT

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri