Colliers International a vandut peste 1.000 de apartamente inainte de finalizarea lucrarilor de constructie din portofoliul de 16 proiecte de intermediere a tranzactiilor imobiliare.

Colliers Residential are in portofoliu un numar de 7.414 apartamente si vile. Dintre acestea sunt scoase la vanzare, in prezent, Asmita Gardens, Rose Garden, My Dream, Green Lake Residences si Silver Mountain, restul fiind fie vandute in totalitate, cum e cazul Central Park, fie se afla in diverse stadii de pregatire.

Conform unui studiu de piata realizat de Colliers, intre momentul achizitiei off-plan si cel al livrarii, valoarea unui apartament nou, situat intr-un complex rezidential modern, poate creste cu 20% pe an.

"O locuinta inseamna si o modalitate de a face o investitie financiara. Platind un avans de 25%, iar restul de 75% peste 2 ani cu finantare bancara (credit ipotecar), in cazul vanzarii apartamentului la livrare, randamentul investitiei raportat la suma investita (avans) poate ajunge la 150%", a declarat directorul Colliers Residential, Ilinca Paun.

Colliers International este un parteneriat de companii de consultanta imobiliara ce opereaza prin 240 birouri in 51 de tari. Partenerul principal este Colliers Macaulay Nicolls Inc. (CMN) cu sediul in Vancouver, Canada. Colliers este prezenta pe piata romaneasca de peste zece ani, dezvoltandu-se pe segmentele de birouri, industrial si de spatii comerciale, terenuri si pe cel rezidential.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri