Serviciul online MagazinulDeCase a realizat tranzactii imobiliare de 25 milioane euro, in primele sase luni de la infiintare si estimeaza ca pana la finele acestui an suma tranzactiilor va atinge 100 milioane euro, au declarat reprezentantii MagazinulDeCase.
"MagazinulDeCase este un serviciu de tranzactii imobiliare directe, dupa modelul american For Sale By Owner (FSBO) care are un mare succes. Noi am adoptat acest model, adaptandu-l bineinteles la piata romaneasca", a adaugat directorul general al MagazinulDeCase, Matei Malos, citat de NewsIn. El a precizat ca investitia initiala pentru infiintarea acestui serviciu a fost de 25.000 de euro, dar ca in perioada urmatoare intentioneaza sa mai investeasca 50.000 euro.

MagazinulDeCase este un produs al companiei Web Content Services. Potrivit lui Malos, realizarea unui profit nu poate fi luata in calcul, in momentul de fata, actionarii concentrandu-se in primul rand pe imbunatatirea si dezvoltarea serviciului.Valoarea proprietatilor listate pe MagazinulDeCase este estimata in prezent la peste 60 milioane euro.

Serviciul MagazinulDeCase vinde lunar intre 50 si 80 de case, timpul mediu de finalizare a tranzactiilor fiind de maxim doua luni pentru imobilele mai scumpe. intre 25-30% dintre imobile se vand in prima luna si aproximativ 50% in primele doua luni. Garsonierele si apartamentele de doua camere se vand si intr-o zi sau doua, potrivit reprezentantilor MagazinulDeCase.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri