Omul de afaceri George Padure, fost primar al sectorului 1 al Capitalei in perioada 1996-2000, si alti parteneri planuiesc sa investeasca peste 250 de milioane de euro in constructia a aproape 1.700 de apartamente in zona lacului Plumbuita din Bucuresti.
"In Romania, Metropolis Residence este primul dintr-o serie de proiecte propuse pentru dezvoltare de Star Proiect Development in viitorul apropiat. In prezent suntem la faza de proiect al unei alte investitii si sunt sigur ca din aceasta vara vom da drumul lucrarilor la peste 1.700 de apartamente”, a declarat George Padure.

Afaceristul a mai spus ca in urmatorii cinci ani este dispus sa investeasca, alaturi de partenerii sai, nu mai putin de 750 de milioane de euro in proiecte imobiliare. Pentru inceput, Padure a investit aproximativ 45 de milioane de euro pentru constructia unui ansamblu rezidential de 276 de apartamente.

Omul de afaceri George Padure si partenerii sai de la compania Star Proiect Development au anuntat ca vor demara, in luna mai, constructia unui ansamblu rezidential de 276 de apartamente, valoarea proiectului fiind estimata la aproximativ 45 de milioane de euro.

Ansamblul rezidential Metropolis Residence va fi construit in partea de Nord-Vest a Bucurestiului, pe strada Telega, in apropiere de Piata Chibrit. Complexul va fi compus din trei cladiri amplasate pe un teren de aproape 6.000 metri patrati. Proiectul va consta intr-o cladire cu parter si 18 etaje si doua cladiri cu parter si 13 etaje ce vor insuma o suprafata construita de aproape 37.000 metri patrati.

"Acest proiect este primul dintr-o serie lunga care va continua in acest an si se vrea unul de referinta pe piata imobiliara din capitala. Proiectul va fi dezvoltat cu ajutorul partenerilor de la Star Proiect Development si pus in practica de All Plan Construction, o companie privata cu capital integral romanesc care ofera solutii complexe in domeniul proiectarii si executiei", a declarat afaceristul.

Noul complex va contine 27 de garsoniere, 112 apartamente cu doua camere, 121 de apartamente cu trei camere si 13 apartamente cu patru camere. Metropolis Residence va beneficia de parcare subterana, centre comerciale, club de fitness, dar si locuri de joaca pentru copii. Preturile de vanzare ale apartamentelor incep de la 1.080 de euro/mp, iar proiectul va fi finalizat in trimestrul trei al anului viitor. Metropolis Residence este promovat de CB Richard Ellis (CBRE) Romania ca agent exclusiv.

Star Proiect Development a dezvoltat proiecte rezidentiale in mai multe tari, printre acestea numarandu-se “1060 Brickel Avenue, Miami, Florida “ - un hotel de lux amplasat intr-o zona rezidentiala din Miami. Cladirea, a carei valoare se ridica la 250 milioane de dolari, cuprinde 576 de apar­tamente cu tehnologie de ultima generatie incorporata.

Compania a dus la finalizare si “InterContinental Hotel and Residences“ - un hotel de lux cu 20 de etaje, inaltat in zona de sud a districtului financiar din Boston. intreg proiectul are o suprafata desfasurata de 750.000 mp si se ridica la o valoare de 400 milioane de dolari, dar si “W Hotel Times Square” din New York- un hotel-turn, cu 55 etaje, cu 550 de camere si un turn de semnalistica cu o inaltime echivalenta unei cladiri de 20 de etaje.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri