Tassullo, companie prezenta in Romania sub numele de Tarest Produzione SRL, va investi, in urmatorii trei ani, circa 15 milioane de euro in dezvoltarea comerciala si in logistica si preconizeaza pentru finalul anului 2008 o cifra de afaceri de zece milioane de euro.
Unul dintre principalele obiective ale companiei este construirea unei fabrici de materiale de constructii, la Bolintin, care va avea o capacitate de productie de 2.000 de tone pe zi si va produce, in special, materiale pentru tencuieli termo-izolante. Tassullo preconizeaza pentru finalul anului 2008 o cifra de afaceri de zece milioane de euro, iar decizia de extindere va fi luata in functie de evolutia pietei de constructii romanesti.

"Pentru Tassullo, anul 2007 este unul de sondare, de verificare a oportunitatilor existente, anul in care se pun bazele investitiilor viitoare pe piata din Romania. Intentionam sa propunem produse care sa corespunda exigentelor tehnologice actuale ale pietei din Romania, iar Termo-Tass este doar unul dintre acestea. Produsele fabricate in Romania vor fi comercializate prin intermediul retelelor de magazine de specialitate din intreaga tara", a declarat presedinte Tassullo, Stefano Odorizzi. "Am inceput deja o strategie de marketing si o campanie de comunicare, care sa ne permita o promovare a produselor noastre in maniera adecvata filozofiei companiei", a adaugat Odorizzi.

Tassullo comercializeaza in Romania produse inovatoare din punct de vedere al metodologiei de aplicare dar, mai ales, pentru calitatea lor de a proteja mediul inconjurator. Tassullo propune solutii specifice pentru renovarea fatadelor, pentru restaurarea si conservarea monumentelor istorice, solutii de pavimentare, edificare si bio-constructie. Ingredientul principal care se regaseste in toate produsele Tassullo este varul natural (NHL5) care garanteaza o elasticitate ridicata a produsului finit, care devine mai rezistent in timp, faciliteaza procesul de aerisire si prezinta inertie chimica.

Ca produs si solutie distincta, Tassullo aduce pe piata din Romania o tencuiala intarita cu fibre pe baza de substante naturale si polistiren numita Termo-Tass care ofera izolatie termica constructiilor. Produsul prezinta avantajul unei capacitati termice ridicate precum si cel al reducerii umiditatii din pereti, lasand astfel suprafata sa respire.

Tassullo detine, in prezent, trei capacitati de productie in nordul Italiei si a realizat lucrari de restaurare in mai multe orase din Italia, Belgia, Elvetia si Marea Britanie. Grupul Tassullo se pozitioneaza intre primii cinci producatori de materiale inovatoare de constructii si este primul producator italian de materiale care au la baza var natural (NHL5).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri