Munca de birou și spațiul în care fiecare dintre noi își desfășoară activitatea zilnică, sunt elemente ce necesită o gamă largă de articole, cât mai bine organizate. De la produsele de bază pentru birou, hârtie xerox, cartușe și tonere, la periferice și imprimante, echipamente de protecție, produse de igienă și drogherie, dar și băuturi răcoritoare la birou, toate acestea ne sunt necesare pentru a ne desfășura activitatea în cele mai bune condiții, pentru a fi mai productivi și pentru a ne ajuta să eficientizăm sarcinile zilnice. În acest sens, s-au dezvoltat o mulțime de magazine specializate în comerțul produselor pentru birou, TonerPartener.ro fiind unul dintre ele.

Articole de la A la Z pentru întreg biroul – investește cu încredere

Biroul este spațiul în care majoritatea își petrece cea mai mare parte din zi. Articolele și accesoriile de birou fac parte din gama de articole necesare oricărei companii. Produsele de papetărie, electronicele, cartușele pentru imprimantă, reprezintă produse utile pentru activitatea de birou.

Pentru organizarea și eficientizarea activităților zilnice, achiziționează articole de papetărie variate, pentru a evita situațiile în care ai nevoie de un anumit articol, dar de care să nu dispui, din diverse motive. De la hârtie albă, color, plicuri, agende, rechizite de birou, accesorii pentru scris, articole pentru arhivare, produse pentru ambalat, dar și etichete, toate îți vor fi de mare ajutor pentru a-ți desfășura activitatea în condiții optime.

Pentru a-ți realiza activitatea în mod eficient, vei avea nevoie de o gamă largă de produse electronice, ținând cont și de nișa în care activezi. Monitoare pentru calculator, aparate foto și video, accesorii periferice, distrugătoare de documente, laminatoare, imprimantă clasică sau multifuncțională, cartușe imprimantă, tonere, toate aceste produse au scopul de a-ți asigura o dotare completă a biroului.

TonerPartner.ro - totul pentru biroul tau, îți oferă o gamă largă de produse, pentru că știm cât de important este ca spațiul în care lucrezi să beneficieze de toate articolele indispensabile muncii de birou, pentru a fi cât mai confortabil și productiv, TonerPartner devenind partenerul de încredere pentru biroul tău.

Echipamente de protecție – pentru un loc de muncă mai sănătos

Sănătatea, dar și securitatea în muncă reprezintă un concept larg, ce cuprinde atât regulile ce trebuie respectate, cât și utilizarea unui echipament de protecție adecvat, pentru luarea măsurilor de precauție în cadrul diverselor activități efectuate.

Mediul de lucru în care lucrezi trebuie fie unul sigur. În acest caz, asigură-te că achiziționezi un echipament de protecție complet, adecvat nișei în care activezi. Pe TonerPartner.ro vei găsi de la îmbrăcăminte de lucru specială, mănuși, încălțăminte, la protecții respiratorii, protecții pentru auz, ochi, cap, articole de securitate, dar și marcaje rutiere sau dezinfectanți.

Produse de igienă și articole de menaj

Menținerea unui mediu de lucru igienic și curat la locul de muncă, este un lucru de bun simț într-o societate modernă. Astfel, pentru un birou curat, produsele de igienă, precum prosoape de hârtie, șervețele hârtie, șervețele umede, rolă hârtie protecție, săpunuri, alături de cele de drogherie și curățenie, sunt indispensabile. Gama largă pusă la dispoziție pe noul tău partener de încredere pentru birou, va reuși să satisfacă toate cerințele în materie de menținere a unui spațiu igienic și curat.

TonerPartner.ro îți oferă posibilitatea achiziționării tuturor produselor esențiale biroului tău dintr-un singur loc. De la cartușe de imprimantă, produse de papetărie, birotică, electronice, echipamente de protecție, până la produse de igienă și drogherie, dar și răcoritoare pentru zilele călduroase, vei putea beneficia de cele mai bune promoții pentru produsele tale preferate, livrare gratuită sau diverse cadouri.

Sursa foto: Adobe Stock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri