Compania Sonae Sierra, detinuta de investitori portughezi si englezi, a achizitionat proiectul River Plaza Mall din Ramnicu-Valcea, iar valoarea tranzactiei s-a ridicat la 42 de milioane de euro.

Centrul comercial din Ramnicu-Valcea, dezvoltat de firma cu capital romanesc Setler Mina, este prima achizitie pe piata romaneasca a celor de la Sonae Sierra, dar a 44-a achizitie de acest tip realizata de companie.

River Plaza Mall a fost ridicat de compania Setler Mina, intre fondatorii careia se numara fostul subprefect al judetului Valcea,Viorel Popescu si omul de afaceri Bojan Felix Bogdan.

River Plaza Mall a fost deschis in luna noiembrie a anului trecut si se intinde pe o suprafata inchiriabila de peste 12.358 de metri patrati. in prezent, complexul gazduieste 90 de magazine, iar cel mai important chirias este supermarketul Spar, care va fi operational in luna iunie.

River Plaza Mall poate atrage 185.000 de persoane din imprejurimi, aflate la o distanta de circa 30 de minute de Ramnicu-Valcea, potrivit comunicatului Sonae Sierra.

Compania mai detine centre comerciale in Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia si Brazilia. Sonae Sierra este inregistrata in Portugalia si este detinuta in proportii egale de compania Sonae-SGPS din Portugalia si Grosvenor din Marea Britanie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Sonae Sierra pregateste investitii in noi proiecte comerciale