Actionarii companiei de dezvoltare imobiliara Impact Developer & Contractor SA au aprobat contractarea unui credit ipotecar de 13 milioane de euro pentru finantarea ansamblului rezidential Zenit din Constanta.

Impact intentioneaza ca intr-un an de zile sa isi dubleze si valoarea capitalului social actual, se mai arata in comunicatul companiei. La Adunarea Generala au participat actionari reprezentand 50,81% din capitalul social.

Profitul Impact in 2006 a fost de 18,75 milioane lei, in crestere cu 75% fata de anul 2005. Cifra de afaceri a companiei de 115,85 milioane lei, a scazut, insa cu 8,5% fata de cele 126,62 milioane lei realizate in 2005.

Actionarii Impact, companie listata la prima categoriei a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), au aprobat pe 27 februarie fuziunea prin absorbtie cu firma imobiliara Patagonia Invest. Potrivit proiectului de fuziune, raportul de schimb intre partile sociale al agentiei imobiliare si actiunile companiei Impact a fost stablit la 551.210 titluri Impact pentru o parte sociala detinuta la compania Patagonia Invest SRL.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Impact dezvolta 600 de apartamente in cartierul Domenii din Capitala