Compania israeliana Aura Investments a achizitionat contra sumei de 2,65 milioane de euro un lot de teren in Piatra Neamt, pentru constructia a 550 de apartamente, potrivit editiei electronice a publicatiei Haaretz.

Terenul din Piatra Neamt a fost achizitionat in urma unei licitatii la care a participat o subsidiara a companiei Aura Investments. Compania nu a declarat la ce suma se ridica investitia in constructia celor 550 de apartamente. Acesta este cel de-al treilea proiect in Piatra Neamt si doilea rezidential.

Aura Investements alaturi de Globe Trade Center (GTC) Romania mai dezvolta in Piatra Neamt centrul comercial Galleria. Acesta va fi construit in partea de Sud-Est a orasului pe un teren de 1,8 hectare, totalizand 12.200 metri patrati suprafata inchiriabila. Centrul comercial va avea la parter un supermarket, iar la primul etaj un magazin de electrocasnice si va beneficia si de 300 de locuri de parcare dispuse la suprafata precum si in subteran.

in prezent, Aura Investements are in lucru circa 1.650 de apartmente in Romania si Ungaria si spera sa ajunga la un portofoliu de 3.000 de locuinte construite in acest an.