Compania Glovo își va coordona operațiunile, începând cu a doua jumătate a anului 2023 din spațiul închiriat în faza a doua a proiectului de birouri U•Center, dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București.

Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center au fost demarate în a doua jumătate a anului 2021 și vor fi finalizate în a doua jumătate a anului 2023. Cele două faze ale U•Center, proiect alimentat 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile, inclusiv șantierul fazei a doua, cumulează o suprafață totală închiriabilă de 63.000 de metri pătrați de spații de birouri, inclusiv o componentă de retail la parterul clădirilor.

„Preocuparea pentru dezvoltarea sustenabilă și eficientă energetic, precum și dezvoltarea activității în jurul stării de bine a angajaților sunt valori comune ale Glovo și Forte Partners”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Victor Răcariu, Director General Regional, Glovo Europa de Sud-Est.

Prima fază a proiectului office U•Center a fost finalizată în trimestrul al treilea al anului 2021 și a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a proiectului.

(Sursa foto - Forte Partners)

„După închirierea în procent de 100% a spațiilor de birouri din prima fază a U•Center, această nouă tranzacție continuă povestea de succes a proiectului, dezvoltat de Forte Partners conform strategiei sale de a construi proiecte office sustenabile, cu grijă pentru companiile chiriașe, pentru angajații lor, precum și pentru comunitățile din zonă”, a declarat și Elena Tecuță, Leasing Manager Forte Partners.

Situat pe Calea Șerban Vodă, cu acces rapid la parcurile Tineretului și Carol, la mică distanță de stația de metrou Tineretului, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Timpuri Noi și cu acces facil la mijloace de transport în comun de suprafață, proiectul office U•Center are o componentă de retail la parter și este dezvoltat conform strategiei Forte Partners de a oferi toate facilitățile și caracteristicile unui trai urban modern și confortabil, în clădiri sustenabile și eficiente energetic, cu acces ușor la mijloacele de transport în comun, magazine și alte facilități sociale.

Sursa foto: Glovo

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri